sábado, 25 de junio de 2011

Sortida carretera Diumenge 26 de Juny


Ruta: Volta de relax (post QH2011) i esmorzar de germanor

Quedarem a les 7h.30min al Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a les 8h.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar, Calella, Malgrat de Mar, Blanes (crta. antiga), Palafolls, Calella, St.Pol, St.Cebrià (esmorzar de germanor al Rest.La Vinya).

44 kms. 2h. aprox.

P.D.: Hi haurà una Ruta B, per aquells que no tinguin prou i tinguin més forces, que es desviarà a Calella ja de tornada per pujar a Can Carreras i tornar a fondo, per així fer gana i arribar cansadets a esmorzar...;-)

P.D.2: Aquesta ruta es apte per tothom, on s'esperarà a tothom i anirem agrupats. Us hi esperem tots!!

Ens veiem Diumenge!!
MuntBikes

4 comentarios:

  1. Bé penya: Amb la butifarra d'avui a la Vinya, i amb la calor que ja ha arribat la temporada ja va tocant al seu final. Ha estat un honor anar sortint amb tots vosaltres. Ara toca platja que no vol dir que la bici es quedi d'element decoratiu, però si que els diumenges serà difícil venir.
    Cada any penso que serà l'últim de dedicar-mi una miqueta a fons, però em poseu difícil la retirada.Sou uns/es ................

    Per tant l'any 2012 més i millor. Gaaaaaaaaaasssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!

    The Shark Revolution 3.0 Since 1957 :-)

    ResponderEliminar
  2. Saber que el llegendari tauró no es retira és un estímul per als altres... La propera temporada està a punt de començar i promet més que aquesta... Mentre alguns feu platja altres farem quilòmetres, he, he ... I penseu que ens espera Montserrat, Andorra, l'etapa francesa i molta més feina.
    Albert

    ResponderEliminar
  3. Senyors, i Maria: ja estic buscant hotels per l'etapa francesa. Hauriem de concretar data i sobretot la gent que s'hi apuntarà.
    Animeu-vos, l'any passat al Tourmalet ens ho vem passar genial, i en faltaven uns quants. Així que, a veure si aquest any en som uns quants més.
    Estic mirant pel cap de setmana del 6 al 7 d'agost. Si us sembla bé, el dilluns ho podeu acabar de concretar.
    Ala, adeu a tots, fins dimarts.

    ResponderEliminar
  4. Emma xurri! jo stic xl tourmalet de holidays del 18 a 22.7 x anar escalfant motors, jajajajajaja!!! no descarto venir si és cap de setmana!! ole ole puertakens!!!

    petonssss

    PD: Es veia un ambientillu molt relaxat avui al esmorzar....com es nota q és final de temporada!!!! Super grupetaaaaa

    ResponderEliminar