lunes, 7 de noviembre de 2011

Sopar MuntBikes Temporada 2011/2012 - 12 Novembre

Hola a tots, us comuniquem, com molts ja sabeu, que fem el sopar de Club ó Grup MuntBikes el proper Dissabte, 12 de Novembre.

Cita molt important de l'any, on s'exposará el que s'ha fet durant la temporada, el que s'ha proposat i el que s'ha aconseguit.
Moment també per exposar tot el que ha aconseguit el nostre TEAM MUNTBIKES i el que es proposa aconseguir l'any vinent.

Parlarem dels nous reptes que tenim pel 2012, entre ells:

- Organitzarem la 1ªMarxa Cicloturista MuntBikes de carretera pel proper mes de Març
- Organitzarem les 24h de Resistència de BTT per equips a Arenys de Munt.
- Projecte d'entranament en grup, amb l'objectiu de crèixer tots en nivell, per seguir fent els papers impressionants que feu a les marxes on aneu.
- Tramitació de llicencies 2012 MuntBikes.
- I d'altres temes que s'han d'explicar.

El més important:
RESTAURANT LA VINYA
(Sant Cebrià de Vallalta)

MENÚ

Pica Pica variat

Embotits
Olives farcides, Formatge, Patates xips
Croquetes
Calamars
Espàrrecs verds
Truita de patates
Cargols
Escamarlans saltejats
Coca amb anxoves

-------------------------

Segons plats a escollir entre:
Cuixa de pollastre al forn
ó
Botifarra amb mongetes
ó
Vedella amb bolets
ó
Galta de porc a la brasa
ó
Bacallà gratinat

--------------------------------

PÀ TORRAT, BEGUDA, POSTRE, CAFÈ I CAVA INCLÒS

PREU: 29€ (tot inclòs).

P.D.: Si us plau, aneu confirmant el segon plat, per tal que el restaurant pugui fer una previsió.
P.D.2.: Que ens de pararà aquest any el discurs de Monsieur Montmany??

Us esperem a tots,
MuntBikes

30 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  2. arnau: pollastre al forn (el diumenge toca pedalar)
    desi: pollastre al forn (no pedala)
    jjee

    ResponderEliminar
  3. carlos vera: pollo
    maria jesús: vedella amb bolets
    manuel vera_: bacallà

    ResponderEliminar
  4. Joan: Botifarra
    Emma: Pollastre al forn

    ResponderEliminar
  5. Roger: bacallà gratinat

    Una cosa que la dita "de lo que se come se cria" NO es certa...;-)...ho dic pels que demanen botifarra, i els que demanen cuixa pollastre jajaja!!

    ResponderEliminar
  6. Pepe Bettini: Vedella amb epo.
    Dani Perez: Vedella amb anabolitzants.
    Mireia Schleck: Vedelleta amb bolets.

    ResponderEliminar
  7. Hola a tothom!
    Albert Bañeres; Galta a la brasa.
    Laura Gomez; Bacallà gratinat.
    Fins aviat!

    ResponderEliminar
  8. A vera a poguer ser el segon plat ens el dieu abans del diumenge 13. A vera si espabileu.
    Perdoneu pero algu ho havis de dit.

    ResponderEliminar
  9. quim: pollastre
    juliana: pollastre

    Lo de l'epo i anabolitzants dels de canet no m'estranya gens. Quant un tira tant, s'ha de sospitar.

    :-) :-)

    ResponderEliminar
  10. Estic que frisso per escoltar el discurs resum de la temporada i d'intencions del Monsieur Montmany, com l'any passat. Deixo foto del moment de ja fa un any...;-)

    ResponderEliminar
  11. Bern: Vedella amb zetas
    Mariona: Vedella amb bolets

    ResponderEliminar
  12. Llorenç:galta a la brasa
    Toñi :galta a la brasa

    ResponderEliminar
  13. osti Roger, que aquest any no meu fet emprenyar tant i no tinc res pensat ni preparat. intentaré fer memòria però ja veurem. penso que tu també tens molta palica. :-)

    the shark renaissance.

    ResponderEliminar
  14. La Maria vol poll@, jajajajaja!!!!

    MARIANELLA :D

    ResponderEliminar
  15. eric alsina: vaca aboletada amb suc xD

    ResponderEliminar
  16. Esteban: Galtes con EPO a la CERA
    Carol: Bacallà

    Esteban Iglesias

    ResponderEliminar
  17. Jaume Hernandez: Vedella bolets
    Adriana: Bacallà

    Jaume

    ResponderEliminar
  18. no se si es tarde, pero lo pruebo...
    Gabriel.....butifarra i mongetes...

    ResponderEliminar