Hola a tots, us comuniquem, com molts ja sabeu, que fem el sopar de Club ó Grup MuntBikes el proper Dissabte, 12 de Novembre.
Cita molt important de l'any, on s'exposará el que s'ha fet durant la temporada, el que s'ha proposat i el que s'ha aconseguit.
Moment també per exposar tot el que ha aconseguit el nostre TEAM MUNTBIKES i el que es proposa aconseguir l'any vinent.
Parlarem dels nous reptes que tenim pel 2012, entre ells:
- Organitzarem la 1ªMarxa Cicloturista MuntBikes de carretera pel proper mes de Març
- Organitzarem les 24h de Resistència de BTT per equips a Arenys de Munt.
- Projecte d'entranament en grup, amb l'objectiu de crèixer tots en nivell, per seguir fent els papers impressionants que feu a les marxes on aneu.
- Tramitació de llicencies 2012 MuntBikes.
- I d'altres temes que s'han d'explicar.
El més important:
RESTAURANT LA VINYA
(Sant Cebrià de Vallalta)
MENÚ
Pica Pica variat
Embotits
Olives farcides, Formatge, Patates xips
Croquetes
Calamars
Espàrrecs verds
Truita de patates
Cargols
Escamarlans saltejats
Coca amb anxoves
-------------------------
Segons plats a escollir entre:
Cuixa de pollastre al forn
ó
Botifarra amb mongetes
ó
Vedella amb bolets
ó
Galta de porc a la brasa
ó
Bacallà gratinat
--------------------------------
PÀ TORRAT, BEGUDA, POSTRE, CAFÈ I CAVA INCLÒS
PREU: 29€ (tot inclòs).
P.D.: Si us plau, aneu confirmant el segon plat, per tal que el restaurant pugui fer una previsió.
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
ResponderEliminarmartí: cuixa de pollastre
ResponderEliminararnau: pollastre al forn (el diumenge toca pedalar)
ResponderEliminardesi: pollastre al forn (no pedala)
jjee
carlos vera: pollo
ResponderEliminarmaria jesús: vedella amb bolets
manuel vera_: bacallà
frank sitjà : bacallà gratinat
ResponderEliminarJoan: Botifarra
ResponderEliminarEmma: Pollastre al forn
Roger: bacallà gratinat
ResponderEliminarUna cosa que la dita "de lo que se come se cria" NO es certa...;-)...ho dic pels que demanen botifarra, i els que demanen cuixa pollastre jajaja!!
adrià alsina: vedella amb bolets
ResponderEliminarPepe Bettini: Vedella amb epo.
ResponderEliminarDani Perez: Vedella amb anabolitzants.
Mireia Schleck: Vedelleta amb bolets.
Hola a tothom!
ResponderEliminarAlbert Bañeres; Galta a la brasa.
Laura Gomez; Bacallà gratinat.
Fins aviat!
Jordi:galta de porc
ResponderEliminarAnna vedella
ResponderEliminarvicenc vedella
Ivana cuixa
ResponderEliminarantonio hernandez galta
A vera a poguer ser el segon plat ens el dieu abans del diumenge 13. A vera si espabileu.
ResponderEliminarPerdoneu pero algu ho havis de dit.
quim: pollastre
ResponderEliminarjuliana: pollastre
Lo de l'epo i anabolitzants dels de canet no m'estranya gens. Quant un tira tant, s'ha de sospitar.
:-) :-)
Rosa:bacallà. joan: botifarra
ResponderEliminarQui és en Carlos Vera Pollo???
ResponderEliminarEstic que frisso per escoltar el discurs resum de la temporada i d'intencions del Monsieur Montmany, com l'any passat. Deixo foto del moment de ja fa un any...;-)
ResponderEliminarRicard: Bacallà
ResponderEliminarMireia: Bacallà
Bern: Vedella amb zetas
ResponderEliminarMariona: Vedella amb bolets
Llorenç:galta a la brasa
ResponderEliminarToñi :galta a la brasa
osti Roger, que aquest any no meu fet emprenyar tant i no tinc res pensat ni preparat. intentaré fer memòria però ja veurem. penso que tu també tens molta palica. :-)
ResponderEliminarthe shark renaissance.
La Maria vol poll@, jajajajaja!!!!
ResponderEliminarMARIANELLA :D
David:vedella
ResponderEliminarAlbert Galicia : galta
ResponderEliminareric alsina: vaca aboletada amb suc xD
ResponderEliminarXavi Asensio: molta Galta
ResponderEliminarEsteban: Galtes con EPO a la CERA
ResponderEliminarCarol: Bacallà
Esteban Iglesias
Jaume Hernandez: Vedella bolets
ResponderEliminarAdriana: Bacallà
Jaume
no se si es tarde, pero lo pruebo...
ResponderEliminarGabriel.....butifarra i mongetes...