viernes, 12 de octubre de 2012

Sortida carretera Diumenge 14 d'Octubre


Ruta: Volta al volcà de la Crossa (Sant Dalmai)

Quedarem a les 7h.30min. al Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a les 8h. en puntiiiiissim!!

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Calella - Tordera - Cal Coix (reagrupament) - Aeroport de Girona - Aiguaviva - St. Dalmai - Sta. Coloma de Farners - Hostalric - Breda - La Batlloria - St. Celoni - Vallgorguina - Collsacreu - Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).

Total: 115kms. 4h. aprox.

Ver mapa más grande

P.D.: Per unanimitat, sortirem aquesta vegada a les 8h., però s'estudiarà la proposta de sortir aquest horari durant les següents setmanes. Comproveu l'horari cada cap de setmana al blog. Hi han rumors que els que tenen més presa  posaran un puntet més a la grupeta per arribar abans. 
Pregunta:  Que es millor sortir amb llumeta o augmentar un "punt" la mitja??.....jejeje!!


Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

11 comentarios:

  1. Jo voto per sortir a las 8, i augmentar 1 punt la mitja!!!

    ResponderEliminar
  2. Dani tu ho vols tot. En un referèndum un ha de decidir. Apa-li, ens veiem demà. M'he estalviat de posar les llumetes.

    Quimet.

    ResponderEliminar
  3. Hola: avui sortida a BONA HORA. Pocs pel que ha estat a vegades però estem acabant la 2012 i s'entén que tothom faci el que li roti. Pocs galls al galliner i algun abandonant el corral abans d'hora. Això ha fet que la sortida hagi estat per a quasi tots molt benparida amb una mitjà, la meva de 32.6 Km/h que a algun (darth vader) li ha semblat de fireta. Doncs servidor no aspira a gaire més i si els ritmes van increscendo com és tònica habitual any rera any tindré que pensar a veure que faig que la meva carcassa comença a estar gastada.

    Res més, fins la setmana vinent a les 8:00 o no, que he vist resistències al pavelló.

    Visca MuntBikes i visca el ciclisme sense doping i amb "membrillu"

    Quimet.

    ResponderEliminar
  4. No es que em sembli de Fireta. Es quela setmana pasada 34 de mitja. Per cert encara no me quedat clar si avies entrat al relleu 2 o 3 vegades si pots ja m ho aclariras

    ResponderEliminar
  5. Vicenç, compra't unes ulleres ja que avui he passat massa vegades al relleu. Evidentment relleus suaus i sense estrebades no com els teus que semblen d'autèntic infantil ( et pots ajuntar amb l'altre infantil del grup i que quasi tothom ja sap qui és). Avui ha fet l'espantada del dia.

    Però millor que no té les compris ja que a partir d'ara penso convertir-me en un XUPÓN de mucho cuidado i em veuràs poc per davant i quan ho facis semblaré en Baumgartner quant ha saltat de la càpsula i ha desaparegut de la visió en un moment.
    Quimet

    ResponderEliminar
  6. Bona tarda,
    1. mai es passa "massa vegades al relleu", sempre s'agraeix que tothom hi entri, ni que sigui per baixar el ritme, que de tant en tant s'agraeix... Per tant la tàctica "Xupon de mucho cuidado" està bé per les marxes però no pels diumenges,...
    2. en Baumgartner no ha batut el rècord de temps en caiguda lliure per poc, però a Muntbikes, "sense ser presumptuosos", es baten rècords cada sortida...
    3. sortir a les 8 està bé, però a les 7.30, encara que hàgim de portar llums artificials, anem més desestresats per si hi ha incidències ...
    4. algú opina però no apareix a la sortida...
    5. ens veiem com sempre a la carretera,...
    Albert Galicia

    ResponderEliminar
  7. Com agrada provocarte. Quim. O Xupon a partir d ara..
    Referent a l horari jo prefereixo sortir a les 7.30h. Es mes relaxat. I a mes si aquesta epoca es pot arrivar a casa mes aviat millor. Que ja vindra l epoca que haurem d arrivar tard. A mes la majoria que recolzava la trva opcio ahir no es va presentar.

    ResponderEliminar
  8. Bona nit a tothom, uf!!! quant temps sense dir la meva. Poc que vinc i en baixa forma que estic, quealsevol s'atraeix a tornar, però bé, ja recuperaré la forma radera de tants galls, jajajaj.
    Si la meva paraula encara conta, jo voto per sortir a les 7.30h doncs a mí m'esperen criatures i marit, i quan abans arribi a casa millor.
    Ale familia, bona nit i fins demà.

    ResponderEliminar
  9. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  10. el vot de l'Emma queda anul·lat ja que ha arribat tard.:-)).

    Vicenç, la teva provocació m'està motivant i més val que et vagis preparant, sigui a les 7:30 o les 8:00. Vaig a per tu.... i l'Emma evidentment clar. :-))

    quimet.

    ResponderEliminar
  11. Aixi m agrada Quim. Que no falti la presio. Pero mentrestant hauras de controlar la grupeta B que se t estan pujant a les Barbes.

    ResponderEliminar