lunes, 31 de diciembre de 2012

Sortida carretera Dimarts 01 de Gener


Ruta: Volta del Cap d'Any 2013

Quedarem a les 8h. a l'Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a les 8h.30min.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Mataró - Laia l'Arquera - Arenys de Mar (Ateneu).

Total: 23kms. 50min. aprox.

P.D: Abans de sortir es faran controls d'alcoholèmia, o sigui que per els que la nit hagi estat dura, abstenir-se per la seguretat dels demès....;-)


Us desitgem feliç any nou 2013,
Club Ciclista MuntBikes

7 comentarios:

  1. Penya Munt Bikes: Molt, però que molt bon 2013 a tothom. Us desitjo que aconseguiu tot el que us proposeu ciclísticament, i que sobretot gaudiu d'aquest esport maravellòs. Que tots junts aconseguim un grup cada vegada més cohesionat, respectuòs, i divertit. ( i perquè no: competitiu, que la competitivitat ben entesa no fa mal a ningú).
    Aixeco la copa de cava i brindo amb tots vosaltres.
    Quimet

    ResponderEliminar
  2. Bueno me uno al Quim, desearos a todos que el 2013 sea mejor que el año que dejamos. Disfrutar de la bici con un buen grupo de amigos y hacer muchos kilometros que la temporada ya esta aqui....

    Salut a tothom y marica el ultimo..

    ResponderEliminar
  3. Coneguts, jo també hos desitjo un bon any 2013, i aixó de la conpetitivitat deu ser una broma, que aqui tot-hom va amb el ganivet a la boca....Conporteu-vos.
    Joan

    ResponderEliminar
  4. Coneguts, jo també hos desitjo un bon any 2013, i aixó de la conpetitivitat deu ser una broma, que aqui tot-hom va amb el ganivet a la boca....Conporteu-vos.
    Joan

    ResponderEliminar
  5. Bon Any desde Berga per acomiadar l.any 2012 !!
    que el 2013 no ens tregui les ganes de donar pedals que tenim i que gaudim de l'esport i les nostres muntanyes per molts anys.

    jabali bikers

    ResponderEliminar
  6. Bon any. 2013. A tots. I que la foça us acompanyi.
    D. V. El lado Oscuro

    ResponderEliminar
  7. Hello: Finalment em muntat una sortida alternativa a una hora més idònia fent la volta a Mata on erem l'Arnau, els Alsina i en Ricard. Bon ritmillo sota una plujeta que ens augura lo millor per aquest 2013. Això només fa que començar!!!!!!

    Quimet

    ResponderEliminar