viernes, 21 de diciembre de 2012

Sortida carretera Diumenge 23 de Desembre

Ruta: Volta a Osor

Quedarem a les 7h.30min a l'Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a les 8h.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Calella - Tordera - Cal Coix (reagrupament) - Sils - Sta. Coloma de Farners - Anglès - Osor - Sant Hilari Sacalm (reagrupament a La Bascula) - Arbúcies - Coll de n'Orri (reagrupament) - Breda - La Batlloria - St. Celoni - Vallgorguina - Collsacreu (reagrupament) i Arenys de Munt (cerveseta al pavelló).

Total: 131kms. 5h. aprox.

Ver mapa más grande

P.D: Hi han alguns que han fet promeses, es cumpliran? S'admeten apostes...;-)...

P.D.2: Avis per els més fredólics, previsió de temperatures a l'alça entre 8º i 18º, aprofiteu-ho!!

Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

3 comentarios:

  1. Hola a tots /es: Vaig prometre que venia i només la fi de món d'ahir ho hagués pogut impedir, per tant vindré........ tot i que algunes vegades no em sona el despertador. :-))), aposteu, aposteu.
    recordeu que tenim un grup a fecebook ( Munt Bikes entrenos i sortides btt i carretera) on ja comença a haver-hi molt més que ambient. El 2013 serà de rompe i raja!!!!!!!

    Fignon, the renaissance

    ResponderEliminar
  2. Jo tambe vindre. Tot i que potser primer anire a fer una volta. Es que aixo de sortir a mig mati. No m acabo d acustomar.

    ResponderEliminar
  3. Avui hem estat beneïts per un dia excepcional, tot i que a Riudarenes marcava 2º C. Em feia una mica de recança fer tants Kms i per això he decidit no rellevar. Xupant no pugen tant les pulsacions i no recalentes la màquina. Els que la volen recalentar ara i sempre suposo que no s'han enfadat. Hem sigut una bona colla i s'ha anat a un ritme molt correcte. A les pujades com sempre guerra sense "cuartel", de la gent que com he dit abans es recalenten dia si i dia també. les formiguetes anem omplint el dipòsit per llançar el nostre dard mortífer quan menys s'esperi.
    I recordar que quan hi ha avaria hi ha avaria i s'acaba la cursa. Se que costa però ho heu d'intentar. A ningú li agrada quedar-se per un motiu així i la companyia sempre és agraïda i reconfortant. Aquest esport té aquest component de companyerisme que si es fa bé és collonut.

    Fins dimecres a Sta Fe. Que sapigueu que muntarem autocar i cantarem el fum fum fum tot pujant.

    Bon Nadal!!!!!!!!!
    Fignon. ( em veig molt fort per l'època que estem) :-))

    ResponderEliminar