viernes, 7 de diciembre de 2012

Sortida carretera Diumenge 9 de Desembre


Ruta: Volta a Santa Fe i Collfromic

Quedarem a les 7h. a l'Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a les 7h.30min.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Arenys de Munt - Collsacreu (reagrupament) - St.Celoni - Campins - Sta. Fe del Montseny - St.Marçal - Viladrau - Rest. La Solana (reagrupament km.58) - Seva - El Brull - Collformic - St.Esteve de Palautordera (reagrupament km.100) - St. Celoni - Vallgorguina - Collsacreu (reagrupament) i Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).

Total: 119kms. 5h.15min aprox.

Ver mapa más grande

P.D: Previsió de cel ben ras, però això si, tot abric serà poc segons les previsions de temperatura. Aconsellem guants, botins, tèrmica i paravent per les baixades.

P.D.2: Com haureu observat els reagrupaments es fan després de les baixades per evitar el refredament. Si us plau porteu mòbil per si hi ha cap incidència trucar-nos (Vicenç 691.580.933).

P.D.3: La grupeta Alternativa amb sortida a les 8h., faran Arenys-Montgat (Alternativa)

Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

8 comentarios:

  1. El Lado Oscuro s'està fent amb el control absolut. Val que hi ha alternativa, però és veu, és palpa que la sortida "A" està feta per gent que només vol anar al combat, a la guerra. Tota la part del club que vol la pau i no la guerra (almenys fora de temporada com estem ara) es queda fora.
    Però com em va dir un treballador una vegada " arrieros somos y en el camino nos encontraremos"

    El meu cor està amb l'alternativa, però últimament estic molt dormilega i molt fredeluc. Veurem........

    Última hora: Demà a l'arribada es repartiran els diplomes als membres del L. O. com a reconeixement a la seva "hombría " i la seva capacitat de sofriment. :-))

    quimet. ara estan fent el temps a tv3 per demà.
    :-))))))))))))))))))))))))))))))))) oju a les zones d'obaga.

    ResponderEliminar
  2. Per donar moral. Us dire que aquest mati he anat amb el Jordi Roig amb el cotxe a veure una cosa de la Ports. I a les 9.30h. A Vallgorguina 0 graus. La sortida de dema promet. Per cert me partit el cul de riure amb el comentari d en Quim. Ara aixo si dema segur el que no falla es el Mst. Bean. No falla mai a les sortides del Lado Oscuro.

    ResponderEliminar
  3. Jajaja, como me gustan estos comentarios, me parto, pero desde la distancia...
    Yo saldría con el lado oscuro, pero es que hacer imagen mental de mi mismo en Viladrau, y que me llame mi mujer que viene al mundo mi hija....no me pone, no...y si a eso le añades el frio, el puerto, la bajada....el lado oscuro!!!...demasie pal body!!...
    Jordi, nos vemos a las 8!! ;)

    ResponderEliminar
  4. Vindre però se'm congelarà la titaaaaaaaa

    ResponderEliminar
  5. L.O. fail!!!!!!!! amb pantalassu blau i no dic res més. ( us podeu imaginar com tinc la cara ara mateix. :-)) )

    Sortida alternativa direcció Tiana amb la concessió al L.O. de la pujada a La Conreria. De totes formes, anant cap allà la velocitat de 30Km/h els hi devia semblar arxiridícula i s'han pirat no sense saltar-se normes de l'Alternativa. Jo complint aquestes normes m'he tingut que sentir d'un DV derrotat : vehículos lentos a la derecha. Aquestes coses amb motiven de cara a un 2013 que es presenta espectacular!!!.

    I ara donar ànims al Genard àlies Calimero Bombillo, Mr Bean, el niño del pijama de rayas i altres herbes. Una enganxada al mig del pilot la fet anar a terra amb rascades i una roda a "tomar pel c..." Si en aquest esport no hi hagués caigudes seria la hòstia!!!!

    I res més fins la propera tot i que diumenge vinent ho tinc difícil.

    The Shark Quimet.

    ResponderEliminar
  6. Com deus esta de cofoi avui Quim. He tingut que cedir a les presions que em feia el grupu desde l Ateneu i anular la ruta. Pero aixo aviso no tornara a pasar mes. Per molt que diguin les rutes penjades s han de fer i jo les fare totes. I qui no vulgui que no vingui. I que consti que la d avui queda pendent i s ha de fer avans d acavar l any. Ja buscare quant. En referencia a la caiguda sempre pasa igual. Quant es va trepixant ous sempre pasen coses. Quim ja se sap que els vehicles lents han de circular per la dreta. No es re personal. Pero es que aquest ritme s us pujant els cargols.

    ResponderEliminar
  7. Hola: Ni lado oscuro ni lado claro.

    Això és Munt Bikes versió seriosa, i ahir convocats per en Vicenç a l'ensems president d'aquest magnífic club creat a l'ombra de la botiga Munt Bikes que li dona nom, ens varem trobar uns quants per parlar una mica de les sortides domingueres. No escombraré cap el que jo penso, ja que tothom és lliure de pensar i voler fer les sortides domingueres com vulgui i totes les opcions d'entrada son vàlides.
    Si que és molt difícil fer quadrar diferents idees d'enfocament d'aquestes sortides entre temporades i amb condicions climatològiques adverses pel fred.(nov-des-gen)
    La única cosa que d'entrada va haver-hi consens és de sortir a les 8 h. Si menys no, ara com ara podrem fer el cafetó junts i aviat esperem que molts Km també.
    Jo no sé si aquest és el lloc adequat on la gent pugui dir la seva, però estaria bé, penso jo, que féssiu arribar les vostres propostes de com tindrien que ser aquestes sortides i si més no que hi penséssiu i per exemple diumenge tot fent la birra en poguéssiu parlar una mica. Passi el que passi, hi hagi fumata blanca o no, sapigueu que som part d'un club collonut!!, amb totes les seves petites collonades, valgui la redundància. :-))

    i res més. dir que estem pensant en una nova via de comunicació del grupu molt més àgil i divertida, a veure si podrà ser.

    Quimet, de pretemporada tranquil.la , tranquil.la. Keep Calm, no sigui que m'estressi.

    ResponderEliminar
  8. Em sembla molt bona proposta Quim. Que totom i digui la seva aqui el blig.

    ResponderEliminar