jueves, 10 de enero de 2013

Sortida carretera Diumenge 13 de Gener


Ruta: Volta per La Conreria amb petit incís al Montseny

Quedarem a les 7h.30min. a l'Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a les 8h.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Mataró - Vilassar de Mar - Montgat - Tiana - La Conreria (reagrupament) - Montornès del Vallès - Vilanova del Vallès - La Roca - Orrius - Dosrius - Can Bordoi (reagrupament) - Sta.Maria de Palautordera - Mortirolo - La Costa (reagrupament) - Mosqueroles - St.Celoni - Vallgorguina - Collsacreu i Arenys de Munt (cerveseta al pavelló).

Total: 120kms. 5h. aprox.

Ver mapa más grande

P.D: La setmana vinent hi han rumors que ve un front que deixarà les temperatures pels terres, d'aquells que fa les sortides dominicals siguin encara més èpiques, jejeje!!!....;-)...esperem que no es "ragui" ningú.

Ens veiem Diumenge,
Club Ciclista MuntBikes

9 comentarios:

  1. La incursió cap el Montseny, ja es veu sobre mapa q només pot estar dissenyada pels que nomes entenen de ciclisme vertical, léase L.O.

    Els rodadors estem tiranitzats.

    Fignon.

    ResponderEliminar
  2. la lumbàlgia em puteja. merdaaaaaa!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  3. La lumbalgia no et capiga dubte. Es una altre maniobra de Lado Oscuro. Per cert. Dema ve yn bon amic. Lucciano. a veure si estem a l alçada. Per cert Quim la Veticalitat es quw mes n agrada.
    Dart Veader. Lado Oscuro.

    ResponderEliminar
  4. Quim, avui només et toca un comentari proporcional a la part de ruta programada que has fet ;)

    Avui ha sigut una ruta curiosa perquè he arribat a l'Ateneu que faltaven pocs minuts per les 8 i em trobo que no hi havia ningú de la Grupeta A. Ja maleïnt-vos els ossos pensant que m'havieu abandonat, cabrons, obro a l'Arnau pel guassap i em diu que s'ha adormit i que en Vicenç "No es troba bé", vaja, que s'ha rajat. I de fet s'ha notat, perquè ja d'entrada hem sortit un quart d'hora tard i, a més, anant cap a Masnou hem trepitjat el raïm de la verema passada, el de la que vé i el de l'altra.

    A més, durant tot el camí que hem compartit, hem hagut d'anar fent torns per aguantar "The Shark amb Lumbàlgia" plorant per allà. Un cop hem arribat a la rotonda de Masnou, el grup s'ha disgregat i hem seguit els "Semibons" (ho explico més endavant). Seguidament hem coronat i baixat la Conreria sense incidents. De camí cap a Òrrius, semblava que anéssim amb BTT, total, que hem arribat a l'entrada del port amb les bicis fetes un fàstig. Havent coronat i baixat, hem començat a enfilar cap a Can Bordoi, on un plugim de no res ha fet acte de presència. A la baixada, ha començat a ploure amb més ganes.

    Un cop al trencant de Sta Maria de Palautordera, uns quants ja han tornat, però aquí en Joan, ben convençut, cito amb paraules textuals: "Son una colla de maricons, si m'he llevat aviat per anar a fer l'indio, vull acabar la ruta". Doncs això, que els "Bons" (Joan, Arnau, Jordi V. i jo mateix) hem tirat fins a St Esteve, on hem vist que era inviable continuar per la pluja, que a partir de llavors, ens ha acompanyat fins a casa.

    En conclusió, una bona ruta però no per fer un dia com avui.

    Apa família, ens veiem entre setmana!

    Calimero bombillo, Mr Bean, el niño del pijama de rayas i algun altre que no recordo.

    ResponderEliminar
  5. Naïm ( aquest no l'has posat): Puc fer un comentari de 4/5 parts del teu ja que finalment, "els rematadament dolents" n'hem fet 80. Ens ha sortit l'irrisoria i descollonant mitja de 30. Tampoc ens hem mullat i les bicis han arribat igual de netes que a la sortida. Ja ho veus, la èpica no està amb nosaltres ni de conya.

    Per dinar, he pogut tastar una mica de most trepitjat avui de la verema passada. No estava del tot malament, i he decidit que aquest ritme el prorrogaré fins que la lumbàlgia m'abandoni, això vol dir que si vols pedalar al meu costat, pel que veig t'avorriràs i molt.
    Per cert, veig que ja et poses el diploma de Bo. Aquí ara mateix m'estic descollonant i molt. M'encanta veure com les noves generacions ja sortiu ensenyats. Penso que aquest any, puc arribar a passar-m'ho més que ve. Ojalà!!!!

    Ah!!!!!, jo ara puc plorar però s'ha de veure que passa més endavant. Sóc dit!!!!!

    Joan: M'encanten les paraules que els hi has tingut que dir a aquesta "canalla". Si senyor!!!!!

    Records i ànims a tots!!!!!!!!!!!

    The shark with Low back pain.

    ResponderEliminar
  6. Avui no he pogut venir per causa de força major. I van dos diunenges sense sortir. Pero a tu Mr. Bean. Tot i que t aprecio. Aixo que has publicat que jo me rajat tu menjaras amb patates.

    ResponderEliminar
  7. Vicenç:jo t'ajudaé. Calimero, les passaràs canutes.
    shark

    ResponderEliminar
  8. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  9. Em sento pressionat i no sé perquè...

    ResponderEliminar