sábado, 14 de diciembre de 2013

Sortida carretera Diumenge 15 de Desembre

Volta per Vidreres

Quedarem a les 7h.30min. per qui vulgui fer cafetó a l'Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a les 8h.

Ruta serà la següent:

Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Palafolls - Blanes - Lloret (reagrupament) - Túnel - Vidreres - Sils - Massanes - Hostalric - La Batlloria - St.Celoni - Vallgorguina - Collsacreu i Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló)

Total: 89kms. 3h.30min. aprox.

View Larger Map


P.D.:  Etapa rodadora adient per fer Legarretas o bé fer la CBR (Comer Beber y a Rueda), per al "Col du Collsacreu" recollir algun cadàver i fer l'estocada final...;-)


Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

5 comentarios:

  1. Panda de Mindundis. La setmana pasada mentre nosaltres feiem el pena pujant la Vallalta. L Andre es feia un St hilari. 175 km. Au preneu nota.
    Dema social. I prohibit pijar a la placa dels pobles. Hombrevun poco de por favor.
    D. V.

    ResponderEliminar
  2. En primer lloc, honor i glòria a l'André. Lo que fem naltrus, moltes vegades és fer el patètic. Ell a la seva sense immutar-se i al final fa molt més i segur que arriba a casa molt més que content.. Avui bona sortida de desembre, menys ciclistes que la setmana passada, però gens malament. Quasi tota l'estona agrupats i evidentment el que escriu això no ha donat un relleu fins el Km 57, ja que algú m'ho ha controlat. Anem bé. Posteriorment en volia donar algun més, però molts del que passen del primer a l'últim lloc, no aguanten gens i passen ràpidament una altra vegada al davant i ni pregunten. Si això segueix així poc passaré a partir d'ara. seguirem fent de Lejarreta i de MBR (en català si us plau)

    Avui esmentar que a l començar la pujada del túnel s'ha muntat un autocar, i no he sigut jo el promotor però he agafat bitllet ràpidament. Gran pujada amb l'Arnau i l'Adrià que anaven petant la xerrada tot el rato. Sortint del túnel hem entrat en una nevera fins ben bé Hostalric, però ja se sap a l'hivern això passa. Després hi ha hagut un Sant Celoni - Collsacreu més nerviós, però més o menys tots junts fins al Xaramell servidor ha fet figa. Baixant Collsacreu en Geroen (no se com s'escriu) ha relliscat i ha caigut. Espero que estigui bé.
    Per algun punt de la ruta el nostre MINDUNDI, ens ha fet fotos, publicant-n'he una al Grup MuntBikes posantparaules completament fora de mida. Genard, gràcies ja que així la gent m'oblidarà a mi, i t'atacaran a tu, cosa que espero amb candeletes.

    I res més, que tingueu una molt bona setmana i diumenge vinent el Mortirolo ens espera.

    El Predicador, que veig que m'estic estovant. ai ai ai!!!!!!

    ResponderEliminar
  3. Que light. Aquesta omilia. Et veig tobet.
    Ara avui te vist be. Pujaves a bon ritme de st. Celoni a Vallgoguina. M ha servit per enlleçar i acava dignament.
    Avui tbe. Cal recalcar la gran millora que has fet amv el tema de les necesitats. Em pasat de la plaça del poble a fer ho en un descampat. Aixi si Predicador.
    Amb referencia al Bombillo. Morira ciclisticament parlant. "Entre terribles sufrimientos".

    ResponderEliminar
  4. Ei... que no le firmat.
    D.V.

    ResponderEliminar
  5. D.V, ja se' coneix bé prou. La foto esta fets just abans de 4carreteres i no pas per mi, sinó per un element del meu desplegament viari ;)

    Calimero Bombillo, àlies Mindundiix

    ResponderEliminar