viernes, 6 de enero de 2012

Sortida carretera Diumenge 8 de Gener

Ruta: Volta Sant Miquel del Fai

Quedarem a les 7h. a l'Ateneu d'Arenys de Mar, per fer un cafetó i així sortir a les 7h.15min.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Mataró - Argentona - Parpers - La Roca - Granollers - Caldes de Montbui - St.Feliu de Codines - St.Miquel del Fai (reagrupament) - St.Martí de Centelles - Centelles - Balenyà - Seva - Collformic (reagrupament) - Sta.Maria Palautordera - St.Celoni - Collsacreu - Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló)

Total: 133kms. 5h.30min. aprox.

Ver mapa más grande

Perfil:








P.D.: Recordeu que sortirem a les 7h.15min, i en cas de estar tancat l'Ateneu, ens veiem al TAS-TAM.

Ens veiem Diumenge!!
MuntBikes

6 comentarios:

  1. farem una ruta alternativa bastant més light per els que no hem agafat el tò encara o ens ve més de gust pasejar.

    farem uns 80-90 km i hem quedat a les 8 al ateneu.
    la ruta serà:

    arenys nII, Direcció tossa i tornarem.
    rodant suau per anar agafant tò i fons, que tanta falta ens farà

    ResponderEliminar
  2. Una sprtifa preciosa. Hem tingut de tot. Molt de fred fins a -3. Boira de la plana de vic. Autentica amb denominacio d'origen. Per acavar amb un sol esplendid a collfprmic. A mes dunes vidtes impresionants. Sprtida de les que recordes tota la temporada. Vull fel.licitar a tots els que heu vingut avui. I que no us a fet por ni lhorari ni el fred. Per acavar dir que l'Albert esta fortisim.

    ResponderEliminar
  3. M'alegra molt que us hagi anat bé. Jo m'arronso com els cargols quan no plou. Ara miraré la propera a veure si m'animo. Ens veiem. :-)

    Postdata: Veig que tindré que millorar molt si vull aconseguir l'objectiu del 2012. Ja m'enteneu alguns. :-)
    Quimet

    ResponderEliminar
  4. Doncs no t'arronsis més, Quim, i vine diumenge que ve encara que s'hagi de matinar i foti fred..., que no morirem d'aquesta...
    Conyes a part, la sortida ha estat genial, com diu el Vicenç, de les que queden a la memòria..., llarga, intensa, maca, freda, boirosa, etc. i amb molt bona companyia d'un grup de cracks de Munt Bikes...
    Ah...., tothom està molt fort, encara penso amb el "pal" que ens va fotre l'André al repetxó que hi ha baixant del Collformic,..., no el podíem agafar...
    PD: els que vareu anar a Tossa a veure si expliqueu com va anar la ruta...
    Albert Galicia.

    ResponderEliminar
  5. 7h.50min estic a l'Ateneu. Estic sol com un mussol, aprofito per fer la clàssica foto de la bici nova recolzada a la vidrera. Entro, cafetó, i començo a fer les meves pertinents gestions amb la noia, que a partir d'avui obrirà l'Ateneu cada Diumenge. Es diu Neus i crec que ha entès que te que obrir a les 7h. en punt o algo abans perquè venim nosaltres...;-)... També li dic si pot posar el 3/24 i crec que també a entès que sempre ha d'estar posat....jejeje!!
    8h5min arribada de l'Arnau, Martí, Adrià i Ricard. Arrenquem i tot just arriba en Genard.
    Som-hi cap a Tossa. Comencem a rodar molt tranquils escalfant que sembla que fa bastant fred. Arribant a St.Pol en Bern i Jordi Roig ens estant esperant. Som 8. Seguim rodant molt tranquils, i el fred augmenta poc a poc. Desviament cap a Palafolls per anar cap a Blanes i Lloret, i comença l'infern. La temperatura va baixant fins que entre Blanes i Lloret ens marca -1ºC!!! Seguim i al passar Lloret cap a Tossa la temperatura es va recuperant. La pujada va ser molt regular i tranquila, m'entres la temperatura es recuperava fins 13ºC (diferencia de 14ºC en poc mes de 40min.!!). Coronem, buidem dipòsits, esmorzem barretes, ens reagrupem i de tornada. Una tornada molt tranquila també, i que decidim fer les Basures ja que anem tots amb temps.
    Tornant passat St.Pol cap Arenys en Martillo i en Ricard (li hem de buscar "apodo") comencem a marxar-se, fins que l'Arnau, Adrí i jo decidim encendre la locomotora dels relleus....piiiiiip!! piiiippiiiip!!! Arribant a Canet en pobre del Jordi Roig, que deuria pensar: Que foten aquests ara??, es queda a la seva Vila i el semàfor es posa vermell, i els escapats el respecten, amb la qual cosa la escapada queda neutralitzada. Si no hages hagut semàfor, crec que abans de acabar-se Canet estaven neutralitzats...;-)...Finalment arribem junts Arenys de Mar i pujem per la Riera, i jo em queda a la meva Vila.

    ResponderEliminar
  6. La grupeta "C" va sortir a l'hora dels senyors amb una temperatura constant de 15 graus. La ruta va ser Arenys-Mataró- Malgrat-Sant Pol- Collsacreu-Arenys. Servidor, únic integrant de la grupeta ha anat sempre al davant ( eh Vicenç!!!) xupant l'aire tota l'estona. A Collsacreu havia calculat trobar els integrants de la grupeta "A", però no vam coincidir. Espero que el proper diumenge pugui fer el salt a la "A" ja que el desnivell el puc suportar. I res més, aquest any ja es palpa que hi hauran grnas rivalitats i matinals de diumenge. Ens veiem penya!!!!!

    quimet

    ResponderEliminar