viernes, 10 de febrero de 2012

Sortida carretera Diumenge 12 de Febrer

Ruta: Sant Feliu de Guixols

Quedarem a les 7h. a l'Ateneu d'Arenys de Mar, per fer un cafetó i així sortir a les 7h.30min.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Calella - Blanes - Lloret - Tossa - Sant Feliu de Guixols (reagrupament NO baixem al poble) - Tossa - Lloret (reagrupament benzinera) - Blanes - Pineda de Mar - Sant Pol - St. Cebrià - St.Iscle - Arenys de Munt (Cerveseta al pavelló).

Total: 123kms. 5h. aprox.

Ver mapa más grande

P.D: Aquest cap de setmana no tenim temperatures Siberianes, però les tindrem Polars segons diuen els meteròlegs, així acabarem coneixen les temperatures de mig món...;-)... Abrigueu-vos molt!! Joan agafa 3 jocs de guants!!

Ens veiem Diumenge!!
MuntBikes

10 comentarios:

  1. No us queixereu. Mes de febrer rutes per Cagamandurries. Ara com mes curtes més electriques. Esperem que el Tauró i la Depredadora ens honrin amb la seva presència. A per cert abans d'acabar La ruta de la setmana que ve, Res de fer el recorregut curt, tots a fer la completa. Que ja ho vaig dir la setmana passada, aquí mariconades les justes.

    vicenç rebollo

    ResponderEliminar
  2. dema vindrem a aixecar el país! :)
    en sergi moore (noi nou de la foil) com que l'hi veu agradar tant també vindrà! ;) jeje
    i l'adrià alias dic que vinc però no vinc, diu que si no fa fred ''siberiANO'' que també ve! junt amb l'eric és clar!

    i jo que escric, arnau, també :)

    fins demà cagonas!!!

    ojo!!! fignon THE SHARK! Porta transmisió nova perque la va petar al rodillo! en una etapa de la ''carrasqueta''! no para de viatjar amb el Bkool en quim!

    lo dit, fins demà!

    ResponderEliminar
  3. Como se caldea el ambiente! ya que por el tiempo no es....que llegemos calentitos con los comentarios del blog....pues nada, mañana a vernos las caras.... y a darle caña al sube y baja de la ruta!!!!
    Quim, tus fans te esperamos, que tienes que estar ya con el Bkool fino, fino, fino.....
    Javier

    ResponderEliminar
  4. marikitasss no us queixeu del fred que aqui Venecia fot una rasca que flipasss no es pot noi estar al carrer casii. He estat a la Ferrari Store i he vist el meu cavallino de F1, no m'han deixat pujari pq a Venecia no hi han carreteras joeeeeeeeeeeeee. Bueno us deixo que vaig a menjar un bon plat de carbohidrats dels de vritat!!! Ciao bambinos jjaajajaja.

    Dani Perez Rampante

    ResponderEliminar
  5. LO QUE ESTA FINO.. ES EL RODILLO.. CASI TRANSPARENTE! HE OIDO QUE BUSCA EL RULO DE RECAMBIO QUE ESTÁ HUNDIDO!!

    ResponderEliminar
  6. aneu criticant aneu. :-) . amb aquest fred ni em plantejo sortir. Per Malgrat i Blanes segur que estaveu a -4ºC i "uno no está loco" i a més a més els "achaques" per l'edat apreten.Demà demano hora al traumatòleg. ara l'espatlla em puteja a tope, per tant a caseta i sense forçar. Avui he pedalat per la zona de Bilbao, a la meva habitació i de conya. I res més, als que heu sortit, que del Capote m'han xivat que ereu forces donar-vos un 10 ja que 2manda huevos" fer-ho amb aquestes temperatures.

    Visca els Espartanus de MuntBikes. El dolor us farà forts. Els fins grecs mai us arribarem a la sola de les espardenyes :-) :-)

    ens veiem xavalins!!!!!

    quimet

    ResponderEliminar
  7. ni que ho diguid Quim. De Tossa St. Feliu se ma glasat l aigua del bido. Erem uns quants a pesar del fred. I al final em acavat a l Ateneu per que en Roger ens ha envaucat per no cadarse tirat a la vallalta.

    ResponderEliminar
  8. en roger s'agues quedat fent la cocacola a ''la vinya'' per això va voler pasar per baix i anar al ateneu! jajajaja feia cara de globo! es que el fred castiga moltissim. també s'ha de dir que el roger a sant feliu pujava superbé.

    a partir de dimecres 15º de temperatura

    http://www.meteo.cat/servmet/prediccio/ctermini/cat/d1.html

    arnau

    ResponderEliminar
  9. Jo no he embaucat a ningu, erem uns quants de la franja litoral i el dia era excepcional per estar a l'Hivernacle del Ateneu (amb mes de 100 anys d'historia) i no per tancar-se al Pavelló amb crits, on no es pot parlar i on poc mes que ens maltracten per pendre algo (algo ho havia de dir).
    Pel que fa a la sortida, molt bonica com sempre, sobretot de Tossa a St.Feliu preciós. Crec que mai he tingut tant fred al cap, com la baixada a Tossa. Tornada molt bonica i reagrupament a benzinera Lloret.
    De tornada , despres de dir-me Dark Vader, que haviem de portar alguns que anaven tocats i que ell s'encargava d'això per anar tranquils, juntament amb l'Arnauet, es posen a fer una tornada rapideta rapideta, amb un relleus bastant picants, on s'apretava als repechons....jejeje!!...pero bueno al final hem arribat super justos pero hem arribat.
    Ultimament hi han moltes faltes de cagamandurries/dormilegues!! A veure si espavileu que arriben les curses !!!

    ResponderEliminar