viernes, 16 de marzo de 2012

Sortida carretera Diumenge 18 de Març

Ruta: Volta per Coll Ravell i Sant Marçal

Quedarem a les 7h. a l'Ateneu d'Arenys de Mar, per fer un cafetó i així sortir a les 7h.30min.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Calella - Tordera - Hostalric - Arbúcies - Coll Ravell (reagrupament) - St.Marçal - Sta.Fe del Montseny (reagrupment) - Campins - St.Celoni - Vallgorguina - Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).

Total: 119kms. 5h. aprox.

Ver mapa más grande


Perfil:

Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

13 comentarios:

  1. a viladrau.. anem a agafar aigua no?? jejje

    ResponderEliminar
  2. Sortida molt guapa. Recorregut espectacular i molt dur. He patit molt avui. Esteu molt forts tots. Especialment l Albert Galicia que m ha guanyat en tots els ports.

    Post. Alguns hauriau d entrar mes a davant.

    ResponderEliminar
  3. Sortida molt guapa. Recorregut espectacular i molt dur. He patit molt avui. Esteu molt forts tots. Especialment l Albert Galicia que m ha guanyat en tots els ports.

    Post. Alguns hauriau d entrar mes a davant.

    ResponderEliminar
  4. ja esta bé repetir el post 2 cops.. per que així entrarán més a davant! jejeje que he acabat més fós dels relleus que de un altre cosa.
    em trec el barret davant el fondo de l'albert galicia.

    i m'el torno a treure per L'albert banyeres que tot i que tracto molt amb ell.. cada cop que el veig tornar em dono compte de que és diferent.. mai havia conseguit treure tanta distància en una escapada baixant ni tampoc hi havia ningú de nosaltres que ens ho hagués fet, l'ultim que vaig veure baixar així va ser xavi tondo.

    pd: celebro el retorn de joan morales.. i faig m'enció a la ''reserva'' de joan puigvert.. espectacular.-

    us fel·licito a tots

    arnau

    ResponderEliminar
  5. Hola a tots i totes, jo no puc dir ni fava....estic molt cansat prò a l´hora estic molt content de la sortida, és molt
    dura pel temps qu´estem pró amb paciencia i constancia........assolirem l´objectiu.
    Joan

    ResponderEliminar
  6. Javier: ni xupant la teva roda vaig poder aguantar-te la roda. Ets un gran rodador!!!!! quina classe!!!! Visca els rodadors!!!!!! ( els escaladors ja cansen) I perquè van deixar-te a la baixada ( a traïció ) que si no.......... (lleig, lleig). Ara ja no es para una mica a peu de port perquè la gent entri??. s'estimula el baixar de forma suïcida??
    pel que he escoltat, no vist, va haver-hi forces sortides de traçada. Que tothom faci el que vulgui, però: VAL LA PENA??. i ara ja podeu dir el que volgueu.
    Aviat us cilindraré, ho juro!!! :-)

    quimet

    ResponderEliminar
  7. Sortida molt dura, especialment pel ritme que alguns posen... He patit molt, com tots vosaltres..., molts moments a punt de petar (sort que duia el pulsòmetre a 00 des de Malgrat), però pensant que tots estàvem igual de cascats... Fins Hostalric s'ha repartit bastant, a Revell no en parlem, a la baixada de Santa Fe heu estat impressionants, no he pogut seguir l'escapada, com baixeu alguns!
    Quim, no hi ha traïcions, s'ha d'estar atent durant tota la sortida, sempre pot haver-hi una emboscada..., i les baixades són territori hostil...
    Tothom està fortíssim, el que varia és l'estat de forma de cadascú en aquest moment de la temporada, i alguns, per les circumstàncies, passen per moments més dolços que altres..., però l'important és que anem acumulant Qm i que quan arribin els grans reptes estiguem a punt.
    Albert

    ResponderEliminar
  8. Hola a todos,

    La verdad es que ayer nos dolían las piernas a todos por igual, creo yo...fue un no parar de subir desde Hostalric (y un sin vivir desde Calella..jajaj), y los demarrajes tempranos se pagaban mas tarde.

    Quim, estuvo bien la bajada de Sta Fe. y subida a Collsacreu, intente ir al máximo para ver si había posibilidades de coger a los de adelante, pero esta demostrado que bajaron Sta Fe como locos, porque no hubo manera...
    Albert, muy bueno tu comentario, es cierto que todo vale, y nos sirve para estar alerta. El año es muuuy largo y a todos nos llegan los días buenos,...y malos, así que no hay quien preocuparse. Todo siempre con precaución.
    Espero que Llorens este bien de su caída, fue leve, pero me imagino dolorosa.

    Javier

    ResponderEliminar
  9. Hola a todos, estoy de acuerdo con vosotros, ayer fue una salida dura, la cual me ha dejado las piernas que parece, que sean mas del vecino que mias... pero si asi es a estas alturas de la temporada, como será mas adelante.
    La bajada fue brutal, nunca habia bajado tan rapido..y tambien decir que un 10 para Albert Bañeras que nos llevo a todos, hasta arriba de collsacreu a ritmo asequible para nosotros.

    Bueno, tambien deciros a todos, que es un placer rodar y sufrir con vosotros...Nos vemos en la carretera
    Gabriel

    ResponderEliminar
  10. Com m agrada aquesta grupeta. Totom elogia a totom. Ens donem d hosties a la carretera. Pero despres som un grup molt coasionat. El que mes m agrada. Pero es que per molt coix que sigui l ultim en arrivar. S acava comvertin en un Crak. Aixo diu molt sobre nosaltres. I com a mi m agrada dir La competencia millora l especie. Aixi que ens veiem a les 3h. Per seguir repartin Amor.

    ResponderEliminar
  11. Todos muy educaditos con el teclao...pero con los pedales....nos damos unas ostias....

    jajaja

    Javier

    ResponderEliminar
  12. Quanta raó tens Vicenç. Els últims son/som els que més pateixen / patim amb diferència (diumenge a Arbúcies portavem una mitja de quasi 34 Km/h) i els que més mèrits tenen per aguantar les macrovoltes molta estona sols o quasi. Però ara el nivell és tant i tant alt i la competència idem de idem que s'ha de tenir un nivell psicològic superior per poder aixecar-se un matí de diumenge i dir: I VAIG??. A mi m'està passant.

    I avui aquesta tarda pau i amor a dojo. jua jua jua.

    postdata: vigileu baixant que no som professionals i qui més qui menys té les seves responsabilitats.

    Quim ( la veu de la consciència)

    ResponderEliminar