lunes, 16 de abril de 2012

32ª Rutes del Montseny (15-04-2012)

Hola a tothom,

Obro aquest post, primer de tot per felicitar a tota la representació del C.C. MuntBikes que hem tingut a Les Rutes del Montseny 2012, afegint que tots ells han fet el recorregut llarg i això te molt mèrit, però en especial al Jose Préstamo, que ha donat un espectacle impressionant segons ens han dit diferents autoritats, amb una escapada en solitari (bueno amb el Mosso d'esquadra i la seva BMW) durant 75 kms !!

Representants C.C.MuntBikes












Recorregut Llarg
















Aqui podeu descarregar-vos el vostre diploma: http://www.bicinscripcions.com/versio02/publica/BNVP05V2_Complements.php

Deixo alguns comentaris fet en el post anterior:

Artículo muy interesante, enhorabuena María.
Aunque yo ahora necesitaría más una lección para recuperarme del esfuerzo jejeje.
Primera marxa rutes del montseny que hago, y he chupado mucho aire. A 10km de Sant Celoni ya me he puesto el primero del pelotón hasta Sant Celoni, que aunque ibamos neutralizados ya iba cara al aire, luego en la glorieta de campins me he marchado hasta el punto kilometro 10aprox. y de nuevo neutralizado. Antes de Sant Marçal he vuelto a saltar y al principio del duro repecho he vuelto a ser atrapado, y es ahí cuando he vuelto a atacar y me he marchado solo-solito llegando a tener casi 5minutos de ventaja hasta Santa María de Palautordera que me han vuelto a atrapar (durante esos kilometros he tenido la compañía de dos motos de la organización que se han portado conmigo de 10, GRACIAS!!), los ultimos kilometros hemos ido juntos hasta la entrada de Granollers que se ha vuelto a partir el pequeño grupo, al final he entrado en el 1er grupo en 7-8posición.
He conocido a dos chicos Migueles muy majos, que con el permiso de todos vosotros les he invitado a que vengan a alguna salida dominical.
Uno de ellos ha quedado 3º en el sprint!!!!! (esto no para)
Saludos a todos!!!!!!!!!! (Jose Calella)


Enhorabuena Jose, eres un maquina!!
Javier


Felicitats José!!!!. Ets un gran ciclista!!! La meva crònica és per dir que avui les he passa putes, requeteputes. Feia anys que no patia tant, i no per correr, perquè no he pogut fer-ho, si no just per arribar. Encara no he vist el temps real però he fet molt més que fa dos anys i he arribat trinxat. Avui m'ha passat tot pel cap arribant a odiar el que estava fent, i per més inri remullada final i total. 
Em pregunto si ja he entrat en la decrepitud??? però penso o vull pensar que encara no. Més aviat suposo que han estat les "cagarrines" d'aquests últims dies. 
Al que li faig un monument és a l'André que ha entrat just rera meu i molt bé. Suposo que en Joan i l'Albert també han fet una gran marxa, que dura ho és de collons. Ara mateix, em borro de les dues properes setmanes on em dedicaré a fer puntes de coixí. 
Ha estat la sortida de club amb menys corredors quasi de la història. Que carai us ha passat????? On hereu?????
Quimet


la "h" d'ereu final fa mal. "sorry". Vaig a seguir amb el gota a gota que sempre he tingut a casa. :-)
avui sardineta


Quimet! De decrepitud res, que encara hem de donar molta guerra a tota aquesta canalla... 
Tens tota la raó, la marxa és dura de collons i el fet d'acabar-la ja és un èxit personal, i tant li fot el crono, l'important és que amb el temps que anunciaven i la que ens ha caigut al damunt (al Joan i a mi el negre del maillot ens ha quedat blanc de la calamarsada)estàvem a les 8 a la línia de sortida i hem arribat a la meta...
No tinc paraules per elogiar el que ha fet el Jose ...., simplement impressionant... Me l'imagino al capdavant del grup traient de polleguera als "pata negra", fotent pals, escapant-se, aixecant-se i pedalant "atrancat" als repetxons..., com moltes vegades ha fet amb nosaltres... Chapeau!, ets un orgull per la grupeta! 
Personalment estic content perquè a la 4a va la vençuda... i és que per fi he acabat les "Rutes" sense patir rampes a Osormort...; deu ser que els consells de la "nostra" nutricionista comencen a fer efecte... 
I com de costum hem fet tota la marxa junts, amb el Joan, i així anem col·leccionant "batalletes" per quan els del govern ens deixin jubilar...
I no m'enrotllo més...
Albert Galicia

Enhorabuena a todos! La verdad es que a las 12:00 se estaba poniendo muy feo en Collformic...habra sido dura hacerla, no solo por el recorrido, si no tambien por el tiempo
Javier


Molt bé a tots, com sabeu jo visc a Granollers he anat a la meta per saludar-vos, la gent allà flipava amb el José que jo personalment no el conec per això no l'he saludat, deien que era l'absolut guanyador moral de la marxa. 
Felicitats José.
PD. Estava amb la family i quan ha començat a ploure he hagut de marxar cap a les 13h20.
Felicitats a tot@s per participar.
Manel Lizándara


¿Máquina? Gracias Javier, pero que va! lo que pasa es que no me quería mojar y por eso intente ir rápido. Gracias Albert, pero igual de orgulloso me siento yo de vosotros que habéis hecho la marcha igual que yo junto con Quim, Joan, Jordi, porque si algo nos caracteriza al 99& de los que nos gusta este deporte es que lo damos todo y el que hace eso no tiene obligación de nada más haga el mejor o peor tiempo.
Muchas gracias Manel por tus palabras, no tengo el placer de conocerte pero seguro que coincidimos en la carretera otro día.
Saludos a todos y muchas gracias a todas las personas que han participado en la organización de Rutes del Montseny, el año que viene vuelvo!!
Jose (Calella)


P.D.: José frena tio, que sino en breve me llamaran para concertar entrevistas contigo y voy muy de culo...;-)

Fins la pròxima amics,
C.C.MuntBikes

No hay comentarios:

Publicar un comentario