jueves, 5 de abril de 2012

Sortides en carretera del mes de ABRIL



Divendres 6/04/2012
Sortida a les 8h. desde l'Ateneu.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Pineda de Mar (rotonda Mossos) - Les Basurilles - Sant Pol - Sant Cebrià - Sant Iscle - Arenys de Munt (ZIAM esmorzar).
40 kms. 1h.30min. aprox.

Diumenge 8/04/2012
Sortida a les 7h. desde Caprabo (Arenys).
Ruta:
Arenys de Mar - Mataró - Riera San Simó - Fornenca - St.Andreu Llavaneres - St.Vicenç de Montalt - Arenys de Munt - Sant Iscle - Sant Cebrià - Sant Pol - Canet - Arenys de Mar (x 4 voltes, acabant al Pavelló Arenys de Munt)
165 kms. 6h. aprox.

Dilluns 09/04/2012
Sortida a les 8h. desde l'Ateneu.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Santa Susanna - Malgrat de Mar - Blanes - Palafolls - Pineda de Mar - Sant Pol - Canet - Arenys de Mar (esmorzar Ateneu)
47 kms. 1h.30min. aprox.

Diumenge 15/04/2012
Sortida des de Granollers a les 8h.
Ruta:
XXXII - Rutes del Montseny (http://www.rutesdelmontseny.com/)
172 kms.

Diumenge 22/04/2012
Sortida a les 6h. desde rotonda Ajuntament d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Santa Susanna - Tordera - Cal Coix - Sils - Santa Coloma de Farners - Anglès - Amer - Les Planes d'Hostoles - Sant Esteve d'en Bas - Joanetes - Coll de Bracons - Joanetes - Sant Esteve d'en Bas - Amer - Anglès - Santa Coloma Farners - Sils - Cal Coix - Tordera - Calella - Sant Pol - Sant Cebrià - Sant Iscle - Arenys de Munt.
202 kms. 8h. aprox.

Diumenge 29/04/2012
Sortida a les 6h. desde rotonda Ajuntament d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Monestir de Montserrat - Arenys de Munt.
+ de 200 kms. 8h. aprox.

Ara molt atents cada Divendres per la tarda, que posarem tots els detalls de cada Ruta.

P.D.: Els temps indicats, son reals de rellotge. Si els sumeu a l'hora de sortida, tindreu a l'hora que arribarem al Pavelló, Ziam o al Ateneu segons la ruta.
P.D.2: Atents a les noves normes de grupeta . Aquells que NO respectin els reagrupaments, la següent sortida serà sancionat amb relleus de 5 kms. i el reincident, Dimarts i Dijous entrenament amb José Prestamo.

Salut i pedals,
Club Ciclista MuntBikes

5 comentarios:

  1. No és passar-se molt castigar a entrenar amb en Jose????!!!!!!! xD

    ResponderEliminar
  2. No se que pasaria el domingo pasado, pero parece que fue serio, pues a partir de ahora hay penalizaciones, y serias.....
    Lo de hacer salidas de menos de 200k ya ni se valora, no? jajaj

    Habra que cambiar de estrategia, ya no valen los arreones, tan solo hay que esperar aque caigamos por el desgaste...jajaja

    Javier

    ResponderEliminar
  3. Si Javier. Aqui por mebos de 200. No nos ponemos. En cuanto a las .uevas normad. Lo de rekevar 5km. No me importa. Pero lo dr entrenar con el Prestamo es muy Hevy.

    ResponderEliminar
  4. Ara he estat buscant la sortida de les 4 voltes a Mata del 2011 i veig que s'ha posat aquest 2012 un mes i mig abans. Ja pensava jo que sempre la feiem amb calor???- "Porqué" és fa tant aviat????. No veieu que n'hi ha que encara no estem en forma?????. Supercampions (je je je) ataqueu-nos a la primera volta i no afluixeu, no sigui que algún "abuelito" pesqui més d'un cadàver. Per que tingueu referències, l'any passat un servidor la va fer amb 5 hores 5 minuts a una mitja de 31.4 km/h. surten 160 km i un desnivell acumulat de 1675 m. ens veiem diumenge, i llàstima que al ser setmana santa en faltin alguns. Potser la podem repetir el mes de maig, com sempre.

    quimet.

    Pregunto: és sortida caníbal, caníbal????? on tot s´hi val????

    ResponderEliminar
  5. l'any pasat va ser bastant cannbibal quim jajaja

    ResponderEliminar