martes, 29 de abril de 2014

Sortides carretera mes de Maig


Dijous 01/05/2014 - Volta del Treballador -
Quedem a les 8h., per sortir a les 8h.30min. des de l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Mataró - Vilassar de Mar - Masnou - Alella - Font de Cera (reagrupament) - Vilanova del Vallès - La Roca - Coll de Parpers (reagrupament) - Argentona - Mataró i Arenys de Mar (cerveseta a l'Ateneu).
69 kms. 2h. aprox.
Per veure mapa ruta clickar aquí

Diumenge 04/05/2014 - Volta al Sant Grau -
Quedem a les 7h., per sortir a les 7h.30min. des de l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Palafolls - Blanes - Lloret - Tossa (reagrupament) - St.Grau (reagrupament) - Llagostera - Caldes de Malavella (reagrupament/avituallament a la Font) - Vidreres - Cal Coix - Tordera - Pineda - St.Pol - Canet - Arenys de Mar.
121 kms. 4h.30min. aprox.


Diumenge 11/05/2014 - Terra de Remences -
Sortida a les 8h. des de St.Esteve d'en Bas.
Info clickant aquí - 175 kms.

Diumenge 18/05/2014 - Esmorzar de Germanor -
Quedem a les 8h. per sortir a les 8h.30min. des de l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Mataró - Vilassar de Mar - Cabrera - Argentona - El Cros - Mataró - Riera St.Simó - La Fornenca - Crta. Mata - St.Andreu Llavaneres - St.Vicenç de Montalt i Torrentbó.
45 kms. 1h.30min aprox.


Diumenge 25/05/2014 - Volta als Angels i La Ganga i tornada per la costa -
Quedem a les 6h.30min. per sortir a les 7h. des del Capote d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Malgrat - Tordera - Cal Coix - Quart - Santuari dels Angels - Madremanya - Corça - La Bisbal - La Ganga - Calonge - Platja d'Aro - St. Feliu de Guixols - Tossa - Lloret - Blanes - St. Pol - St. Iscle i Arenys de Munt
180 kms. 7h. aprox.

Us esperem,
Club Ciclista MuntBikes

13 comentarios:

  1. Hola a todos, el domingo espero poder acompañaros, venid descansados porque si puedo... saludos (jose calella)

    ResponderEliminar
  2. Jose no la lies,aquí hay una paz y armonía que no es normal.Haber si dura....debe ser la primavera...

    ResponderEliminar
  3. Jose espero qué vengas con btt...es para hacerte un "traje"...

    ResponderEliminar
  4. Hola Joan, vendré con la "flaca", tengo ganas d marcha ;). Nos vemos mñn.

    ResponderEliminar
  5. Bueno mañana vale todo????
    Gabriel...lo digo para ir afilando el cuchillo

    ResponderEliminar
  6. Allunyeu-vos de mi pensaments negres. Aparteu-vos fantasmes temptadors que el cor m'esbocineu i hores alegres amb robeu. Deixeu-me reposar. (fragment dels Pastorets quan retorna el fill pròdig).

    Em sento una mica així. He abandonat per un temps la casa del Pare, he pecat i ara m'he sentit sòl i he volgut retornar. A veure si m'accepten. :-).

    Ahir, després d'aquesta travessia al desert, saltant-m'he les normes no escrites del grupu, reprenc els meus sermons per tal de repartir hòsties a tort i a dret. (avui no gaires)

    Evidentment aniran sobre la sortida dominical d'ahir. D'entrada només cal mirar els comentaris de més amunt i veure que el Sr Jose Préstamo, àlies ( ja li buscarem i s'admeten propostes) va venir com quasi sempre amb ganes de tocar la pera, si la pera. Collons nen, si sentissis els comentaris rera el pilot potser t'ho pensaries.

    A partir d'aquí vull comentar el següent: Com voleu que no sigui un xupón empedreït, si amb relleus com els que fa el Sr Préstamo ja vaig al tope de ppm. Impossible però del tot. En Joan P. i un servidor anàvem ben escaldufats.

    Però en general va ser una sortida prou divertida, amb gent que ens va provar i que espero que repeteixin, cosa que úlltimament no passa massa. Ens proven i si te he visto no me acuerdo.

    El presi va girar cua moilt aviat. Venia acompanyat del futur nou turment de la grupeta, l'Eloi que encara que sembli un bon però que molt bon jan, té els gens i aquests ja li sortiran ja.

    I per ara res més que avui em toca currar a la tarda. Diumenge tenim Remences i no em queda més que desitjar-vos sort a tots els que hi aneu. Sobretot prudència i a gaudir moltíssim. Servidor anirà tancant la ruta però cabron com sempre. Viguleu que estic fort i potser estreno rodes i això es notarà. Quin greu que hem sap per la helium vermella del davant. 20 anys i com nova. Tindré que recuperar el quadre d'acer.

    A reveure.

    El Predicador. ( tot això després d'una reprimenda de tres parells de collons que he aguantat estoicament i sense rexistar). Quelcom de raó tenia qui me l'ha fet i no dic noms. :-)

    ResponderEliminar
  7. Per començar vull dir que en Quim Montmany i Malagelada va pujar més ràpid al St Grau del que ens té acostumats... Els primers que vam arribar no vam esperar els minuts habituals... Que cadascú tregui les seves pròpies conclusions just abans de Remences. Aprofito per desitjar molta sort a tothom que hi vagi.

    Més tard a Caldes vam omplir bidons i just abans d'incorporar-nos a la N-II en Quim va punxar o més aviat REBENTAR, tal com ell mateix va descriure ...He de confessar que alguns l'haguèssim deixat tirat degut al temps que va tardar en canviar la càmera. Impressionant.

    Tot i la pujada al Sant Grau va quedar-se a Cal Coix com ens té acostumats... Potser no està tant i tant bé com diu... o era un farol... Qui sap.

    La segona i última punxada la va patir en José just quan començàven el "repecho" de Calella. En José va anar a casa directament.

    Finalment vam arribar a l'Ateneu segons l'horari establert tot i les incidències.

    ResponderEliminar
  8. En Quim no es va quedar a Cal Coix simplement hem va esperar a mi que havia anat a buscar els de la cua i hem va costar molt travessar la carretera degut al tràfic, per això com a bon company que és, i a l'adonar-se que jo no hi era baixant va girar el cap i va veurem arribar pel darrera i hem va esperar despré d'haver vos xiulat varies vegades per que baixesiu un xic el ritme.
    Haig de dir que veient el nivel de especulació de la grupeta a partir d'ara seré un xupón més i aniré en plan de cabró...jajaja...és conya això no ho sé fer.

    Gràcies company ;)

    ResponderEliminar
  9. Molta palla i poc gra.......especulant,guardar,escac agà,badant,disimulan,l'esquena,el cap,genoll,cul,cames,peus...las rodes,els pedals ,la cadena,la manxa,el pulsòmetre,tot això i més passa per la ment .Ara bé crec que el nivell del grup es molt alt i costa molt aguantar las en vestides de tots plegats. ahir la sortida va ser molt entretinguda i divertida llàstima de las incidències i las absències...

    ResponderEliminar
  10. Celebro i molt el RETORN DEL JEDI. ( sens dubte molt millor aquests paper que el de llanero solitario...)
    Gran sortida ahir. Això si, cada cop es triga menys a agafar la "velocidad luz".
    Joder que fort està tothom! Si no deixeu ni escalfar...cab...
    Jose (Caballo loco) Prestamo ques es veu que ahir el perseguia el septimo de cavalleria i en Jerome i el seu ritmo de la noche...
    Els mortals no podem donar relleus a 45... només fariem nosa i rebentar-nos...
    Xavi impagable el teu treball de desgast però de debò que alguns no us podem entrar a aquestes velocitats ( d'expresso de Synera)
    Eric impecable, no vas perdonar ni un relleu "chapeau"
    Per cert la parada a boxes es va demorar perquè servidor va arrencar la valvula al treure la manxa... (gran motricitat fina la meva)
    En fi, Gran entreno i inmillorable companyia. Tant debó pogués venir mes diumenges.
    Sort a tothom per remences.

    ResponderEliminar
  11. Que amb vaig quedar a Cal Coix jua jua jua. . Alguns ja anàveu tan i tan pajaritus, que no tenieu ni força per girar-vos . Des del lloc de xupon privilegiat que tinc, diumenge vaig veure més d'una debilitat i no diré cap nom. A Remences tinc previst lo de cada any i si "de passu" agafo algun cadàver, millor que millor. :-)

    Quimet, The Shark, Fignon i ara com ara El Predicador!!!!!

    ResponderEliminar
  12. diumenge una vegada més em vaig dormir, aquest cop motivat per el canvi de mobil que he fet i la akarma no la tenia controlada, vaig sortir del llit a les 7.20 a les 7.40 passava per davant de lateneu i la dona que fregava les cadires em va dir .. 5 minuts i vaig anar a fondo pensant pobre de mi que si no anaveu massa motivats us podia retallar.. res més llunys de la realitat quan vaig estar per pineda i ni a la recta més llarga no us veia al fons... vaig gripar el motor.. del tot, passant de portar mitja de 40 a rodar a 28. es veu que tenieu molta pressa tots, tinc la llista feta no patiu!!

    patireu cabrons.

    Arnau. escalfant ja per diumenge,

    missatge per la B: Apretareu una mica o anireu mirant el pulsometre i xupant rodes¿ jajajjaja

    ResponderEliminar