miércoles, 18 de junio de 2014

MAGNE EVENT Dissabte 21 de Juny

 Quebrantahuesos Gran Fondo 2014

Sortida a les 7h.30min. des de Sabiñanigo (Huesca).

Ruta:
Sabiñanigo - Jaca - Canfranc - Port de Somport (km.48) - Urdos - Escot - Port Marie Blanque (km.98) - Laruns - Port Portalet (km.148) - Formigal - Port Hoz de Jaca (km.171) - Biescas i Sabiñanigo.

Total: 199kms. 

P.D: Aqui teniu més informació (http://www.quebrantahuesos.com/)

Ens veiem Dissabte i molta sort a tothom!!
Club Ciclista MuntBikes

5 comentarios:

  1. Hola feligresos i feligreses de Munt Bikes:

    Hem passat ja la QH 2014 i a partir d'aquesta data sembla que canvien moltes coses. La cita és la més important de la temporada i tots encara que no ho diguem, sabem que aquí i volem arribar a tope.

    Ara podria començar com faig moltes vegades (sempre) i com m'agrada fotent conyeta i fent sang de la jornada que per cert va donar resultats estranyíssims i molt rars, però no ho faré. Jo penso que és de llei fer el reconeixement que és mereix al nostre President company i amic VICENS REBOLLO I BARTROLICH, àlies DARTH VADER.

    La feinada que ha tingut per tal de que més de 30 persones estiguéssim a cos de rei a Ipies, m'imagino que és immensa i que li deu costar moltes hores i més d'una emprenyada. Però Vicenç, ho has brodat i la cosa ha anat bé, molt bé. I la troballa del sopar a la fresca de cine.

    I sobre temps, defalliments, canvis de ruta i tot lo que ha succeït sobre la ruta en una jornada molt calurosa no en diré ni mu. Tots sou guanyadors. Que no us pugui la tristesa d'un dia negre. Naltrus som cicloturistes, naltrus estimem la bicicleta per sobre de tot, i acabant aquesta duríssima marxa ens n'hem de sentir més d'orgullosos. La rivalitats existeixen ho sé i està molt bé que i siguin, però avui no em surt de dins de atiar el foc. Ni LO, ni grupeta B ni hòsties. Som Munt Bikes i això és el que compte.

    VISCA MUNT BIKES!!!!!!!!!!!!!

    per cert, encara que digui que no hi tornaré, només per lo bé que m'ho passo amb tots vosaltres se que si puc tornaré i que us CILINDRARÉ!!!!!!

    Gràcies per haver-me fet passar tres dies súper benparits!!!!!

    Quimet àlies el Predicador.

    ResponderEliminar
  2. Gran fin de semana, grandes todos deportiva y socialmente..grandes momentos de risas y como dice el Sr. Montmany..Visca la Grupeta (o sea, TOTS) ...i per cert VISCA L'AIGUA DE VALENCIA....hip..hip..Felicitats a tots

    Gabriel

    ResponderEliminar
  3. Per a mi, i parlo tambe per la meva parella, ha estat un cap de setmana d'aquells que no s'obliden.
    Gracies a tots per fer-nos sentir part de la gran familia que es aquest club i felicitats a tots per haver aconseguit aquest gran repte.

    Marti

    ResponderEliminar
  4. Jornada épica a la meca del ciclisme en inmillorable companyia.
    Agraït i orgullós de formar part d'aquesta grupeta. Sou molt grans!
    Guardeu-me lloc per l'any que ve.
    Jordi Rebollo.

    ResponderEliminar
  5. Quim, així sí !!

    Aquesta vegada has estat gran de debò, gran escrit.

    En Vicenç i tu sou l'essència del passat, i del present i futur d'aquest grup.
    Sou molt grans encara que no comparteixo sempre la vostre forma de fer.

    Per acabar volia dir que per fí després de 5 anys de tornar a pedalar he tornat a reconeixer al Vicenç, amb el qual fa molts anys compartirem tants i tants collsacreus i la meva primera pujada al Turó.

    Gran cap de semana i millor companyia!!!

    ResponderEliminar