viernes, 26 de diciembre de 2014

Sortida NADALENCA -2014- 28 de Desembre BTTó Carretera


Ruta de carretera: Volta del fred

Quedarem a les 7h.30min per qui vulgui fer cafetó al Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a les 8h.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Calella - Palafolls - Blanes - Lloret (reagrupament/avituallament benzinera) - Blanes - Tordera - Hostalrich - La Batlloria - Sant Celoni i Arenys de Munt Esmorzar opcional a collsacreu! 9€ aprox

Total: 81kms. 3h.30min. aprox.

Ver mapa más grande

Ruta de BTT: 
quedema a les 8: 30 a MuntBikes i decidirem segon la gent que som quina ruta fem. en cas de diferencies de nivell, farem dues alternatives. esmorzarem a collsacreu a les 11h amb els que haigi sortir en carretera



Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

5 comentarios:

  1. Avui bona sortida i millor companyia. tots a ritme. i esperant els companys. En aques cvas a mi que avui anava fatal.
    despres una cervesa a collsacreu amb els companys de btt.
    A la fins aqui tot de "verano azul".
    Pero despres acompanayament al Joan Mengual fins a Premiar. i quin ritme de la Noche. del Mengui.
    I si aixo fos poc ens trobem en Jeroen. En Gabriel. Que m acompanyarant a la tornada. I si no ni ha pro. trovem en Narvaez. Alias Palitos en la nacional. I a mataro el Cabr....del Bettini. Res mes a dir.
    Nomes una cosa, Aixo si es Verdadera Fajuna Iberica. I no lo d en Rodriguez de fuente.
    D.V alies Vicenç Rebollo i Bartrolich

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  3. He borrat el comentari anterior ja que hi havia forces errades que ara intento arreglar.
    Hola a tutti quanti: Avui bona sortida, amb autèntics Ciclistes al grup. Els nens (Pretorians, Rata, Mindundi, Pitillu etc.....) avui han anat a pasturar a la muntanya, i altres a dormint ves a saber en quin estat. Lo dit bon grup amb autèntics rodadors que ho confesso m'han tret de punt més d'una vegada. Ja de natural passat de pes que ara després de festa que ara n'hi hem posat un parell més i quant la cosa va amunt, la implacable llei de la gravetat em puteja i molt.

    He anat amb fins a Mataró rera en Joan Mengual i en DV àlies el ploraner i alló que havien dit que anirien de "tranquis" ni de broma. En Xavi que els volia acompanyar fins a Premià ha girat cua també molt intel·ligentment. Aquests ritmes tan forts son para el "verano azul".

    I lo de Vicenç ploraner ho dic perquè collons ja ratlla el disc de aneu aneu que avui vaig fatal, o molt fotut o...... sempre la mateixa monserga i tot pel cangueli de si s'ha de quedar. Tranqui DV que ara com ara encara pots, però t'aviso que aviat seràs pasto de la com tu dius "fauna ibérica" i llavors si que et et trobaràs fatal i........ derrotat. Sóc dit i tot de molt bon rotllo eh?....

    Ah i tu Joan, Gremlin Dolent estàs a la llista negra. Anar fent la conyeta a cada vegada que em poso al davant et costarà molt car. Des que vas amb el nou pepinu, no et veig amb tanta xispa, el que passa és que jo quan vas al davant callo com un p.........

    Apa-li nens/es si no ens veiem abans de Cap d'Any us desitjo un boníssim 2015, això si amb un nivell ciclístic inferior al meu.

    El Predicador Monsieur Fignon

    ResponderEliminar
  4. Hola a tots: la sortida d'avui ?? ritma de gat escaldat (35/45 km/h) de bon rotllo,llàstima que el Vice estava xungo,avui era un gran dia per repesar-lo pro la penya s'ha comportat.Per cert Predicador dels teus relleus no tinc res a dir,cada un fa lo que pot i si tu no pots cap problema ja els faré jo.

    ResponderEliminar
  5. Quim... Que tal es viatja en " work class" desde inici?
    Si aquest any puges al turo ja no hi haura ki tatrapi!
    J. Rebollo

    ResponderEliminar