miércoles, 28 de enero de 2015

Sortides carretera mes de Febrer

Diumenge 01/02/2015 - La Caníbal 2015 -
Quedem a les 7h.30min, per sortir a les 8h desde l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - St.Pol - St.Cebrià - St.Iscle - Collsacreu - St.Celoni - La Roca - Vilanova del Vallès - Font de Cera - Alella - Masnou - Vilassar de Mar - Cabrera - Argentona - Orrius - La Roca - Parpers - Dosrius - Can Bordoi - St.Celoni - Vallgorguina - Collsacreu i Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).
131 kms. 5h. aprox.
Per veure mapa ruta clickar aquí

Perfil:

P.D: No es fan presoners, s'hi val tot!, aliances, especulacions, soborns.. etc.

Diumenge 08/02/2015 Volta al St.Grau i retorn per la costa -
Quedem a les 7h.30min. per sortir a les 8h. des de l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Blanes - Lloret - Tossa - Sant Grau - Tossa - Lloret - Blanes - Calella - St.Pol de Mar - Arenys de Mar.
113 kms. 4h.30min. aprox.

Diumenge 15/02/2015 Volta St.Feliu i retorn per interior -
Quedem a les 7h. per sortir a les 7h.30min. des de l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Blanes - Lloret - Tossa - St.Feliu de Guíxols - Sta.Cristina d'Aro - Llagostera - Caldes de Malavella - Les Mallorquines - Hostalric - La Batlloria - St.Celoni - Vallgorguina - Collsacreu - Arenys de Munt.
135kms. 5h. aprox.

Diumenge 22/02/2015 Volta Rocacorba -
Quedem a les 6h.30min per sortir a les 7h. des del Bar Capote d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Tordera - Cal Coix - Fornells de la Selva - Girona - El Camp de les Comes - Palol de Revardit - Camós - Pujarnol - Rocacorba - Pujarnol - Camós - El Camp de les Comes - Girona - Fornells de la Selva - Cal Coix - Pineda de Mar - St.Pol - St.Cebrià - St.Iscle - Arenys de Munt.
190 kms. 7h. aprox.

Us esperem,
Club Ciclista MuntBikes

16 comentarios:

  1. Com sempre es passa de "130 i pico" a "gairebé 200" de cop. M'encanta, estic realment frisós.

    ResponderEliminar
  2. Pensa que ja estarem gairebé al març i al calendari WorldTour toca la "Classicissima"...

    ResponderEliminar
  3. P.D: Es sortirà a les 7:30 per fer 190 quilòmetres?

    ResponderEliminar
  4. sortida del 22.

    hora de sortida les 7:00. Temps previst 7:00.

    set i set catorze agafa un cagarro i esmorza. Mare meva 190. Tant hi ha fins a Rocacorba??

    Quimet

    ResponderEliminar
  5. Dema dia per donar ho tot. No si val a fer la Llorona ni a posar excuses de mal pagador.
    S ha de tenir bona estrategia. I mirar de no fer focs d artifici al principi. Si no ja has vegut oli. I sobre tot molta concentracio.
    I al final molt important que riguem molt tots plegats Vencedors i vençuts.
    A per cert m arrivat que mes d un Master del Universo de la Grupeta MB. Dema s en va a correr a criteriums de gama menor.
    Dons sapigueu que la carrera de veritat es la Canibal.
    D.V.

    ResponderEliminar
  6. Em sembla que la grupeta és vegetariana...
    :)

    ResponderEliminar
  7. Reconec la derrota, un hurra!! pel guanyador. Ja ens veurem més endavant.

    Quimet

    ResponderEliminar
  8. Hola a tots:"La Caníbal",sortida de club per destruí a tota la penya,moralment psicològicament.Gran dia de ciclisme a un tot si val, sense pensar amb els companys.Avui crec que la grupeta se trencat una mica més,tots plegat es normal las diferències las marca la carretera....felicito al guanyador molt efusivament i res fins l'any que ve.

    ResponderEliminar
  9. Primer fel.licitar al guanayador. L Arnau. Ha sigut un just guanyador. No s ha amagat mai ha entrat els relleus i ha guanyat amb netedat.
    Referent a la Canibal. No crec que trenqui la grupeta. nomes posa les coses el seu lloc.
    Es una Carrera pura i dura. I per tant tenent que haver hi Vencedors i Vençuts.
    D.V.

    ResponderEliminar
  10. ja as escrit... ja és algo, ;) quim et veuen fort i els poses nerviosos...

    ResponderEliminar
  11. anàves regalant joan! t'he avisat ;)

    ResponderEliminar
  12. Ahir va ser una caníbal d'eliminació, com ve sent des dels últims anys. Les caníbals amb escapades de lluny en solitari (excepte si et dius Jeroen...) que he escoltat de gent que fa més temps que fa carretera no semblen la estratègia idònia. El que si he viscut són pujades al primer collsacreu per eliminar als menys preparats per pujar. Es queden en Quim, en Martí Roca, en Puigvert i l'André. En Xavi Carrillo fa la volta per ajudar-los a entrar. Ho intenten però quan estaven ben aprop a Vilalba Sasserra decidim que no entrin i fem relleus tots.
    Més endavant pugem a ritme bo Font de Cera, on ja no hi ha en Quim, en Xavi, en Puigvert que va per davant d'ells en solitari.
    Fins a Argentona hi ha un vent de cara o lateral fastigós. A un km de coronar Òrrius en Gabriel apreta i ens anem amb ell en Rocosa, en Pitillo i jo. L'Adrià, en Mengual i en Galicia es queden. Un cop a dalt veient la seva passivitat em tiro avall. Mentrestant l'Arnau estava esperant al seu pare i s'han de tirar avall a tot drap (van fer el Kom de la baixada). Quedem el grup definitiu format per en Pitillo, Rocosa, Vicenç, Arnau, Gabriel i jo. Pugem a ritme bo tant el Parpers com el Bordoi. A la Rotonda del final de la baixada l'Arnau fa una apretada posant el grup en fila que fa força mal. Li agafo la roda i afluixa, permetent el reagrupament del grup.
    Ja al km 10 de la carretera de Collsacreu acabo el relleu i en Rocosa es posa al davant incrementant el ritme, però a la corba L'Arnau baixa un parell de pinyons i l'incrementa encara més. Aguanto la roda fins a la penúltima corba de dretes, on les cames en diuen prou i se'n van en Rocosa i en Gabriel. Quan em treuen uns 50 metres veig un esprint bastant llarg i igualat entre en Rocosa (assegut per pura força i l'Arnau (de peu a les manetes). En Gabriel a uns 10 metres. Poc després de nosaltres 4 arriben en Pitillo i més enrera en Vicenç.
    Quan ja estem al bar arriben en Mengual i l'Adrià junts, en Puigvert (que ha fet la ruta des de font de cera en solitari!) i finalment en Quim i en Xavi Carrillo.

    ResponderEliminar
  13. Bon resum èric.. i escriure això amb el mvl... més dur que la canibal quasibé

    ResponderEliminar
  14. Enhorabuena a arnau (era mi apuesta y ya se lo ), el domingo a las 8,00 m acorde d vosotros y sentí envidia sana, y después d leer esta buena y trabajada crónica d eric m ha hecho gracia saber el "miedo" q tenian algunos a Quim (q este año tiene una actitud y una capacidad d sufrimiento q no le había visto antes) saludos (jose calella)
    Pd: mñn grupeta A velocidad crucero 37

    ResponderEliminar