jueves, 26 de marzo de 2015

Sortida + foto dels TEAMS MuntBikes Diumenge 29 de Març

Informem als socis i simpatitzants que el proper dia 29 de Març de 2015 tindrà lloc la presentació dels equips MuntBikes per aquest 2015 que promet molts reptes i il·lusions!

Equip Êlit-Master
Equip Veterans
Equip BTT
Grupeta Cicloturista

A part de les fotos dels corredors, voldriem fer una amb tots els assistents al event, on amb la vostre ajuda, podriem ser moltissims!
Si sentiu els colors... NO podeu faltar ;-)


Fotògraf: Xavier Asensio Fotografia com sempre, al nostre costat.

Quedem a les 8h (hora nova) al Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a fer la sortida/volta.
Els del TEAM de BTT i Carretera quedem a les 8.00h a la botiga per anar cap a Collsacreu.


La ruta de CARRETERA serà la següent:

Arenys de Mar - Sant Pol - Sant Cebrià - Sant Iscle - Arenys de Munt - Collsacreu- PAREM A FER LA FOTO on ens trobem amb la gent del TEAM, tot seguit farem, Vallgorguina - Sant Celoni - Gualba- Campins (reagruament) - direcció Mosqueroles - La Costa del Montseny (reagrupament) - Mortirolo de baixada - Sant Esteve - Sant Celoni - Vallgorguina - Collsacreu - i avituallament final al pavelló.
90 kms - 3h. aprox.

La ruta de BTT serà la següent: 

Quedem a les 8h (hora nova) a la botiga, sortim direcció Collsacreu suau per Muntanya (encara no ens podem embrutar !! ;p parem a fer la FOTO amb el TEAM i Cicloturistes a Collsacreu , 9h aprox!, després seguim direcció el Corredor, i volta per la zona acabant al pavelló per fer avituallament finla amb la resta de company de carretera. 
40kms. - 2.5h aprox. 


Us esperem a tots! No podeu faltar!

Fins Diumenge,
Club Ciclista MuntBikes

No hay comentarios:

Publicar un comentario