viernes, 28 de agosto de 2015

Sortida Carretera Diumenge 30 d'Agost


Diumenge 30/08/2015  Volta pel Montseny -

Quedem a les 7h.30h per sortir a les 8h. des de l'Ateneu d'Arenys de Mar.


Ruta:
Arenys de Mar - St. Pol - St. Cebrià - St.Iscle - Collsacreu (reagrupament) - St. Celoni - Gualba - Campins (reagrupament) - Mosqueroles - La Costa (font reagrupament) - baixada Mortirolo - St.Esteve de Palautordera - Sta. Maria de Palautordera - St. Celoni - Vallgorguina - Collsacreu (cerveseta/esmorzar terrassa mirador Restaurant Collsacreu).

95Kms. 4h. aprox.

Fins Diumenge,
Club Ciclista MuntBikes

5 comentarios:

  1. Anem tirant ja que:
    1. És il·lògic parar a mitja pujada.
    2. Baixar a buscar aigua a la font de Campins és poc pràctic/lent/innecessari.
    3. Només s'han fet 4 kms des de Gualba i en queden 7 de pujada fins la Costa del Montseny.

    ResponderEliminar
  2. El reagrupament a Campins resta atractiu a la pujada, ja que la gràcia és saber dosificar-se al primer tram de Gualba a Campins per no ser "atropellat" en el tram de la rotonda al Mortirolo. A banda que parar a Campins amb les cames bullint després de pujar aquelles rampes tant simpàtiques i llavors arrencar per pujar la rampa de Mosqueroles, com que no senta gaire bé.

    ResponderEliminar
  3. Gran sortida avui. Arribem a l'Ateneu amb les campanes sonant i la sorpresa és majúscula. Més d'una quinzena de ciclistes ja estaven llestos per afrontar la sortida d' avui. Un cop fet el recompte hem sumat 22. Arranquem i ja posem un ritme alegre de sortida, ritme mantingut durant tota la sortida. Circulem en grup fins a l'inici de Collsacreu on cadascú puja al seu ritme. Reagrupem i seguim ja pensant en les temibles rampes de Gualba. Allà ens trobem amb la carretera bastant bruta de les plujes. Des d'aquí vull instar a tots els que anaven davant meu que la propera vegada, ja que poden pujar tant ràpid, que passin l'escombra per quan arribi jo. Sembla mentida, quina poca solidaritat, jo que venia endarrerit per si els passava quelcom. I així ha sigut. A mitja pujada punxada del company Jordi amb petita baralla inclosa amb un prolongador de vàlvula rebel. Res greu. Reemprenem la marxa fins a la Costa on ens esperava tothom impacient. Encarem la baixada i en el tram de pla ens anem animant amb relleus rapidíssims. Un cop passat Sant Celoni el ritme es suavitza ja pensant en Collsacreu, on hem viscut els últims demarratges de la jornada. Donem per finalitzada la sortida on uns quants hem gaudit d'un ben merescut refresc tot comentant la gran ruta realitzada i la grata sorpresa que hem tingut al veure el nombre de ciclistes que erem. Comentar ara l'absència del Roger. Que segueix sense conèixer la capacitat recuperadora de l'aigua de la font de la Costa del Montseny

    ResponderEliminar
  4. Hola companys!
    Gran crònica Adrià. Ahir vaig disfrutar com feia temps, i es que no acostumo a rodar junt amb tanta gent si no es que vaig a alguna cursa.
    Llàstima de la punxada, però fins i tot en aquell moment, vam riure lo nostre.
    Per quant la propera???

    Jordi Alberch

    ResponderEliminar