jueves, 24 de marzo de 2016

Sortides Carretera Setmana Santa


Divendres 25/03/2016 - Divendres Sant -
Quedem a les 8h. per sortir a les 8h.30min. des de l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - St. Pol - St. Cebrià - St.Iscle - Collsacreu - Vallgorguina - St.Celoni - Olzinelles - St.Celoni - Collsacreu - Arenys de Munt.
55 kms. 2h. aprox.

Diumenge 27/03/2016 - Test Rutes del Montseny -
Quedem a les 7h. per sortir a les 7h.30min. des de l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Arenys de Munt - Collsacreu - St.Celoni - Breda - Coll de n'Orri - Arbucies - St.Hilari Sacalm - Pla de les Arenes - Sant Sadurní d'Osomort - Espinelves - Desvio Viladrau - Sant Marçal - Sta. Fe del Montseny - Campins - St.Celoni - Collsacreu - Arenys de Munt. 
131 kms. 5h. aprox.

Dilluns 28/03/2016 - Dilluns de Pasqua "La Mona" -
Quedem a les 8h. per sortir a les 8h.30min. des de l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Pineda - Palafolls - Blanes - Lloret - Blanes - Malgrat - Calella - St.Pol - Canet de Mar - Arenys de Mar.
60 kms. 2h. aprox.

Bones vacances,
Club Ciclista MuntBikes

5 comentarios:

  1. La sortida de diumenge ens ha portat una sèrie de novetats. Les principals les dues incorporacions a la grupeta, l'Albert i l'Oriol, que han completat la ruta amb nota. L'altra novetat que no s'ha dut a terme és la de fer una ruta "correbars". Ahir a la tarda vam rebre d'en Roger una proposta de reagrupaments totalment inviable, i com a acte de protesta el paio ha introduit una última innovació, que és la d'acabar la ruta en cotxe després de realitzar un viatge en globus per veure el Montseny des de l'aire.
    En fi, que ens veiem a la propera.

    Adrià

    ResponderEliminar
  2. També cal esmentar la llarga parada a la Bàscula (únic bar que hem trepitjat durant la ruta), ja que alguns han fet cafè, croissant, omplir bidons, fer les necessitats pertinents, etc. També he de dir que pujada de Sant Hilari per Arbúcies és poc agradable a la vista. No com a Santa Fe, on encara es conservava una mica de neu. Allà, en Jose s'ha auto-eliminat fent un "Schleck" poc després de ser neutralitzat. Llàstima.

    ResponderEliminar
  3. Els germans Alsina avui han anat amb tactica d'equip anant d curt tots 2 aixo els ha donat un plus pel efecte del fred q causa una millora d rendiment a les cames....;-)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí, el rendiment respecte la resta del grup ha anat de menys a més, però durant l'espera a Santa Fe m'he gelat una miqueta...

      Eliminar
  4. Sortida de dilluns en petit comitè, cinc valents ciclistes enfrontats contra el vent de cara. La resta no s'ha presentat o s'ha dirigit cap al Montseny a fer els deures que alguns ja vam fer ahir.
    En conclusió, gran sortida amb final a l'ateneu anul·lat per l'absència de representants rics en Omega 3.

    ResponderEliminar