viernes, 2 de diciembre de 2016

Sortida de carretera Diumenge 4 de Desembre


Diumenge 04/12/2016 Volta a Tossa -

Quedem a les 7h.30min per sortir a les 8h. des de l'Ateneu d'Arenys de Mar.

Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Palafolls - Blanes - Lloret - Tossa (reagrupament a baix) - Lloret - Blanes - Palafolls - Pineda - St. Pol - St. Cebria - St. Iscle i Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).

86kms. 3h.30min. aprox.

















Per veure mapa clickar aquí.

Fins Diumenge,
Club Ciclista MuntBikes

9 comentarios:

  1. Avui primera sortida de la nova era o almenys era el que semblava. Fins i tot l'Arnau ha fet una entrada titulada:On tot comença. (??????).
    A les vuit en punt els Pretorians encara no havien arribat, i el pesat d'en Roger, que no ha vingut, tocant la pera dient que sortíssim a les 8:00:00. Va home va!!!!. Hem esperat una estona i sense el trio hem arrencat amb un Jordi àlies Morenito que portava el gen R mode on. Toque d'atenció passat Canet i han entrat els Pretorians, que resulta també portaven al petit en mode "Stages quan més millor" Jo flipant, que no teníem entrenament entre el 65% i el 75%???. Res de res, ritme viu fins passat Blanes on la pluja ens ha fet girar, cosa que tots hem trobat molt assenyada.

    Coi, però tornant els dos en mode ON, catxondillus ells han posat la directa i si no arriba a ser pel semàfor de Palafolls, ni els veiem. Una vegada reintegrats, el petit dels Alsina, del que la seva mare a qui vaig tenir al sopar em va dir que surt CADA DIA, ha tornat a posar la cinquena i aquesta vegada han fet un Alsina's al quadrat. A aquests ja no els hem vist més doncs han girat cap a la Vallalta i nosaltres hem fet un recte per la N2. A Caldedes Pinxassu de l'Arnau que ha girat i nosaltres que hem fet Mata per Llavaneres amb el Morenito en el mode ON programa xepassus i no m'assento ni locu, ha tornat a matxacar-nus a uns més que altres. Jordi, ho pagaràs car!!!!!!!.

    I final a l'Ateneu on ha fet un solet que estava molt bé.

    Resum, ni base ni hòsties!!!!!! Això promet!!!!!

    Quimet

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I lo bé ke ens ho passem...
      Els Alsina culpables!!!!
      Jordi Rebollo

      Eliminar
    2. I lo bé ke ens ho passem...
      Els Alsina culpables!!!!
      Jordi Rebollo

      Eliminar
  2. Més hòsties que base.. però dins del seny

    ResponderEliminar
  3. Sí Quim, surto 5-6 dies de la setmana aprofitant el màxim els minuts del dia... Que tornar de pràctiques (8:00-13:30), dinar, fer un mínim de digestió, sortir, dutxar-me anar a buscar me mare al gimnàs, i anar a MuntBikes seguidament no deixa més de 50'per sortir, però ni molt menys em queixo, simplement dic que administració al màxim possible el temps disponible.
    En tos cas avui no sé quin problema hi ha hagut amb el ritme. El ritme el dúiem des de que hem sortit de Blanes... Amb en Jordi fent de les seves
    També vull comentar que pel xat s'ha dit que a Sant Pol ens veieu a mi i l'Adrià i que a els que anaven a roda no anaven gens incòmodes... Així que des del meu punt vista no sembla que estava tant malament el ritme.

    Resumint, no n'hi ha per tant i una anècdota més com qualsevol altra.

    ResponderEliminar
  4. La temporade promet!!! La canalla esta molt motivade l això es bo pro costarà molt felsa esta quiets....patírem.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Joan, que tremoli l'enemic, nosaltres tenim l'experiència i quan convé sabem segar cadenes. :-)))))))))

      Eliminar
  5. Roger, si no penges les sortides almenys en 48-72 d'hores d'antelació penso que hauries de ser cessat fulminantment.

    Demà dimarts com que no tenim res a celebrar els ciclistes que vulgueu treballarem fent la següent jornada laboral.

    Quedem entre 7:45 i 8:05 a l'Ateneu per fer la prèvia de la sortida i qui vulgui un cafetò. En Roger si vol que surti a les 8:00 a.m. Ja l'agafarem un moment ho altre. Això si a partir de l'hora topall només esperarem una miqueta si s'avisa abans de les 8:00 a.m.

    Arenys-Lloret-Túnel-Vidreres-Mallorquines-Sant Celoni-Collsacreu- Arenys. La parada pel lunch final penso tindria que ser a Arenys de Munt (poble). Res de Collsacreu. I si tots hi esteu d'acord, a l'Ateneu.

    No ho he mirat exactament, però són uns 90 Km.

    Normes: Com que teòricament estem fent base, però quasi ningú en fa putu cas, proòso anar fins a Lloret a ritme normalet per nosaltres, pujada al Túnel a libre albedrio, reagrupament a Vidreres. Anada fins a Mallorquines tots junt, a partir d'aquí muntem carrereta, qui vulgui, però hi ha reagrupamenet obligatori a la betzinera de St Celoni. L'espera és el preu que teniu que pagar els que vulgueu córrer. A partir d'aquí no cal que digui res més. Reagrupament a Collsacreu.

    Nota: Seguim parant a TOTS els semàfors. Les bones costums tenen que ser la MRCA DE LA CASA DE MUNTBIKES!!!!.

    Sóc dit!!!!!

    Quimet

    ResponderEliminar