jueves, 14 de marzo de 2013

Sortida carretera Diumenge 17 de Març


Ruta: Volta a Sant Feliu de Guixols

Quedarem a les 7h. al Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a les 7h.30min.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Calella - Palafolls - Blanes - Lloret - Tossa - St.Feliu de Guíxols (reagrupament abans de baixar al poble) - Tossa - Lloret (reagrupament benzinera) - Blanes - Palafolls -  Calella - St.Pol - St.Cebrià - St.Iscle i Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).

Total: 125kms. 4h.30min. aprox.

Ver mapa más grande

P.D.:  Aquí us deixo un d'aquells vídeos que agrada veure'ls amb atenció...



P.D.2:  S'avisa, previsió de pluges... :-( ... grrrr!!

Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

10 comentarios:

  1. Jo hi aniré... Quim, t'apuntes? Si no em respons t'enviare un Whatsapp avui a les 12 de la nit

    ResponderEliminar
  2. Nois estic molt preocupat. Avui per primera vegada he vist en DV però que molt passota. Semblava que volia que plogués més per no tenir que sortir. Ell que fins fa res tenia la pluja com alicient i estímul. S'estarà fent gran????.

    Quimet.

    ResponderEliminar
  3. i tu Calimero bombillo. Com en tornis a enviar-me un Whatsapp a les 00:53 d'un dissabte (ahir) o qualsevol dia, ets adolescent mort !!!!!. No arribaràs mai, com he vist no se on a ser engineer a SCOTT esports.
    Quimet Shark Fignon. :-))

    ResponderEliminar
  4. Jo també estic preocupat 31'2km/h en 94km és un xic ràpid per al meu còs.

    Aquesta setmana toca baixa pistonada.

    Hi han que van com avions multimotor.Però m'ho he passat molt bé intentan seguir los.

    Un plaer com sempre això dels pedals...

    ResponderEliminar
  5. Desde el mateix moment que naixem. Ens comencem a fer grans. Pero aixo no va amb mi. Ja fa temps que vaig decidir no ferme gran. La meva apatia d avui oveia mes el fet de que hi ha gent que a vegades ve i altres no. I que el diumenge pasat no hi eren. I avui tenien molta necesitat de fer km. I aixo no ho dic per els que van anar a terra de volcans.
    Per cert la pluja no em molesta em motiva. I ara ja comença la temporada de debo. O sigui lligueu vos les edperdenyes.

    ResponderEliminar
  6. Hola a tots.Avui la sortida una mica pasada per aigua i un pel estranya. Pró m´ho he pasasat teta, i amb molt bona companyia. Deixant apart ña sortida, vui fer una critica a la Federació Catalana de Ciclisme i a TV3, uns per la seva incompetencia i als altres per el seu nul inter´s. En aquest païs hi ha esport de primera, Barça, barça.....i Barça i d´altres que no pinten res.93 edició de la Volta a Catalunya, 19 equips de la World Tour i 3 equips convidats, guanyadors de Tour i Giro, millor corredor catalá de la UCI 2012 etc...i 24 hotes abans no donen cap informació de l´event. Patetic.
    Joan Puigvert.

    ResponderEliminar
  7. Joan quanta raó tens... Difusió del Ciclisme a Catalunya un zero a l'esquerra.
    La sortida d'ahir genial. Com diu el Joan amb molt bona companyia. Semblava que faria poca cosa, però al final a mí em van sortir 102km. No està mal tenint en compte que estava destrossada de cames.(crec a a St. Feliu no hagues arribat)
    Fins demà. ;-)

    ResponderEliminar
  8. hòstia però si ara la nostra, la tv3 de barça etc etc, dona més ciclisme que mai. La setmana passada, gran Tirrè - Adriàtic on vam xalar com feia temps que no ho feiem Cursa plena de galls, estranyament ja a tope i atacant-se amort. Ahir la Milano san remo, avui i tota la setmana la Volta en directe i d'aquí res el Giro. Em sembla que també podrem veure la Volta al país vasc. O sigui que Joan i Emmaq, mireu més la Tele ( si podeu es clar :-) ) De bon rotllo.
    Vicenç, ja veig que et falta nivell de competidors i potser t'avorreixes. és veritat que aquest any la gent, jo el primer té més mandra de sortir els diumenges. Que deu passar??. I tens raó, ara comença la temporada. Alea jacta est!!!!!
    Quimet

    ResponderEliminar
  9. No m aburreixo per res. I el meu nivell es com el vostre de Cicloturista esforçat. I res mes. A mes amb vosaltres mo paso molt be.

    ResponderEliminar
  10. JAjajajaj Quimet, el Joan i jo, treballem sense parar. No tenim temps no de mirar la tele. ;-))

    ResponderEliminar