jueves, 21 de mayo de 2015

L'Ajuntament ens impedeix cel·lebrar la cursa de veterans 30 maig. Moltes gràcies! cursa anul·lada.

Ara que venen eleccions... cal explicar les coses
que no es veigin només les obres fetes depressa els ultims 15 dies..

Lamentablement hem d'anunciar la ANUL·LACIÓ de la cursa de veterans en carretera prevista per el proper dia 30 de Maig, puntuable pel campionat d’Espanya , a Arenys de Munt.

La negativa per part del ajuntament d’arenys de munt, obliga a suspèndre-la després de tenir el permís i consentiment de totes les poblacions de pas, així com del servei català de trànsit i de tota la feina que això comporta.

Aquesta situación és lamentable! Així és com ajuden!

Tant per part de la sra regidora d’esports , com del consistori d’arenys de munt , que dictaminen fets i sentèncien el que creuen, sense ni tan sols escoltar el que pugui dir la entitat sobre la seva versió, no tinc clar si la administració està al servei del poble o és al revés, en aquest cas, la regidora jutja i tu a callar.
L’ajuntament reclama al cc MuntBikes uns suposats ‘’danys’’ al pavelló MUNICIPAL, on es va dur a terme la arribada de la Ports del Maresme,

MuntBikes va dur a terme la col·locació d’una moqueta vermella a tota la superficie de parquet per prevenir qualsevol ratllada que se l’hi pogués ocasionar al paviment del pavelló esportiu,

-va col·locar MuntBikes una moqueta valorada en més de 2000€ al pavelló?
- si, la vem col·locar.

Col·locada de tal manera que la poguéssim treure d’una manera determinada que ja haviem estudiat i testat anteriorment.

-va retirar MuntBikes la moqueta col·locada pels mateixos en acabar la prova?
- no, no ens van deixar.

Perquè ? perque la sra regidora va decidir que enlloc de tancar el pavelló a la hora acordada, 15:00, arrancar la moqueta sense coneixement del procediment ni consentiment per part del club organitzador del event, ocasionant així unes taques de la part auto-adhesiva de la moqueta, tancant el recinte i deixar-ho secar més de 24h, tot el contrari del que es tractava.

No hi ha pàs per tant dels residus que ells mateixos van deixar ni tampoc vem pensar ni per un moment que els hi hauriem de reclamar l’import de la moqueta arrancada ja que ens la van fer malbé, tenim feina i no perdem el temps en reclamar res, l’any que ve veurem com ho tenim i si cal, en comprarem de nova.
En resum, tanco el pavelló per que vull, ( creiem que era municipal no?) arrenco la moqueta perque em sembla, i el millor, es que llavors truco a una empresa de neteja que faigi una factura ben abultada i la imputo al club. Així actúa l’ajuntament, així ajuda.

Per tant ara ens anul·len la cursa, ens reclamen 1425€ d’una factura de neteja amb uns conceptes si més no, dubtosos, 1000€ + en concepte de sanció a part de la factura i prohibició de la utilització del recinte durant 3 anys!

Recordem: hem col·locat la moqueta per protegir el paviment ¿? – si
La hem retirat nosaltres ocasionant aquestes taques? – NO!

El pavelló té unes costes de manteniment mensuals i anuals, per les entitats que el fan servir, igual que creiem que no s’els hi ha de carregar l’import d’això als clubs i entitats del poble, ens han de carregar a nosaltres la neteja i la sanció per l’us del pavelló un dia al any?
Només si fas hoquei, básquet o futbol pots utilizar les instal·lacions del poble?


Tot això és l’agraïment del Ajuntament d’arenys de Munt i la sra Regidora per portar en els 4 events que organitzem al any uns 3000 ciclistes + les seves families amb el impacte econòmic i de promoció que això comporta al poble.

Aquell dia, la gent esmorza a arenys, dina a arenys i possiblement tornin un altre dia amb la familia, que d’això es tracta la promoció económica d’un poble.

És lamentable que alguns politics utilitzin la seva posició dominant per destruir un event i actuar com a venjança personal, o demostració de poder.

Portem organitzant events al poble on vivim desde el 2008 i no hem demanat res, simplement que ens deixin fer, per el bé que això comporta per tots. Cuantes coses fan ells per el poble i la zona?
Pd: la sra regidora no va tenir cap problema en aquest cas per anar al bar a esmorzar a càrrec de MuntBikes que ja passaría després a saldar el compte de tots els presents.

Tampoc a l’hora de que els hi donéssim els excedents ,els quals hem pagat abans, per la organització de un cross dels arenys, no ens va importar cedir-ho, però algú ho va pagar primer eh senyors.
Els diners no cauen del cel el dia 1, no ho oblideu, que potser la posición us impedeix recordar-ho.


Per acabar,com que en aquests events ens ajuda tot tipus de gent del poble de diferents edats que sí creuen en el voluntariat i en fer coses de profit. hi ha testimonis de tot, no cal discutir, simplement això és subrealista



.
Nosaltres ho fem tot, vosaltres no feu ni el que prometeu i en acabar ens sancioneu.

carta de la FEDERACIÓ CATALANA per el Il·lm Sr Alcalde d'Arenys de Munt.

No hay comentarios:

Publicar un comentario