jueves, 21 de mayo de 2015

Sortida Carretera Diumenge 24 de Maig


Diumenge 24/05/2015 Volta a Osor/Mare de Déu del Coll -

Quedem a les 7h. per sortir a les 7h.30min. des de l'Ateneu d'Arenys de Mar.

Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Tordera - Cal Coix (reagrupament) - Sils - Sta.Coloma Farners - Anglès - Osor - Coll de Nafré - Santuari Mare de Deu del Coll (reagrupament) - Coll de Nafré - Osor - Anglès (reagrupament Font) - Sta.Coloma de Farners - Riudarenes - Mallorquines - Hostalric - St.Celoni i Arenys de Munt (cerveseta Pavelló).

159 kms. 6h. aprox.


P.D.: El President Vice i el Director de Comunicació/Marketing estarem ajudant a l'estat a les eleccions municipals a una taula electoral amb molt d'orgull...grrrrr!!!

Fins Diumenge,
Club Ciclista MuntBikes

3 comentarios:

  1. Arribem a l'Ateneu. Primera imatge, el Roger surt disparat cap a casa perquè és un dels agraciats en el sorteig de les meses electorals, no va ser l'unic que es va perdre una sortida "pata negra" a causa d'aquest fet. D'altres se la van perdre per motius injustificats, fet que va deixar la selecció marítima sense representants... Tornant a la sortida, arranquem i abans d'arribar a Tordera primeres espantades. Jesús i Raffaelle es desvien cap a Blanes, Uri Vila tambè, tot i que aquest últim havia avisat. Els altres no, pero ens ho imaginàvem. Seguim amb la última incorporació de l'Antonio a un bon ritme entrant tots al relleu de manera endreçada. A Cal Coix cadascú puja com pot/vol, reagrupament a dalt i seguim fins a Anglés. De tant en tant alguna apretadeta a les pujadetes però res a destacar. El Pepe marxa a Santa Coloma i ja ens deixa als intrèpids ciclistes que vam completar tota la ruta.
    A la Mare de Déu del Coll l'Èric arriba a dalt el primer com es tradició cada any. Anem arribant tots i ja enfoquem la tornada amb el mateix tarannà de l'anada. Tots a relleus i a molt bon ritme. A Sant Celoni medito si ataco o no i després d'evaluar la situació decideixo desconnectar amb el Joan i l'Antonio i acabem a un ritme més tranquil. A davant atac de l'Arnau per despistar passat el circuit de motocross i posterior passotisme amb crit de grulla incorporat. Segueixen el Dani, l'Eric i el Jordi V. Atac del Dani a Vallgorguina que enganxa a l'Eric a peu canviat i el despenjat. Més endavant estacada final per despenjar al Jordi i arribar primer a Collsacreu.
    Un cop arribem tots anem a gaudir d'un merescut refrigeri després de la gran sortida i collonut entrenament realitzat on tots destaquem la gran coordinació del grup i la magnífica col·laboració de tots els membres presents de la grupeta. Algú també fa un breu incís en la idoneitat de realitzar una sortida sense crits de gallinacis que alteren el ritme del grup, però això ja són figues d'un altre paner.

    Resumint, tot i ser pocs ritme elevat però el magnífic comportament de tots va fer-lo molt suportable. Lamento que els absents s'ho perdessin

    Adrià.

    ResponderEliminar
  2. gran sortida i gra crònica
    Adri ja veig que vas a buscar el teu pic de forma estiuenc
    Mama mia la que ens espera!
    J. Rebollo

    ResponderEliminar
  3. Pic de forma estiuenc? Ja en parlarem... De moment la propera me la perdo per força major.

    ResponderEliminar